10 curiozitati mai putin cunoscute despre Pablo Escobar

Nimeni nu a avut mai mult succes în contrabanda cu cocaină decât colombianul Pablo Escobar.Va prezentam mai jos 10 curiozitati mai putin cunoscute al celebrului mafiot.

1-Potrivit rapoartelor, Pablo Escobar a început cu infracțiuni mărunte, cum ar fi vânzarea diplomelor false atunci când era adolescent. Apoi, a trecut la falsificarea buletinelor.

2-Acesta castiga aproximativ 420 milioane dolari săptămânal. Acest lucru l-a făcut unul dintre cei mai bogați și puternici oameni de pe glob.

3-Pablo Escobar avea multe proprietăți,printre care se numara:141 de case, 142 de avioane, 20 de elicoptere și 32 de iahturi.

3-Bogățiile lui Escobar au rămas ascunse în câmpuri și depozite. Potrivit fratelui său, aproximativ 2,1 miliarde de dolari,stau undeva ascunse.

4-In fiecare lună, Pablo cheltuia mai mult de 2.500 de dolari doar pe elastice pentru a lega gramezile de bani.

5-René Higuita, portarul Columbiei, a ratat Cupa Mondială din 1994, deoarece in acel timp cand se desfasura meciul l-a ajutat pe Pablo Escobar într-o răpire. – Sursa

6-Deși mii de oamenii au fost uciși( se estimează că aproximativ 4.000 de persoane) din cauza activităților sale liderul mafiei drogurilordona  o mare parte din veniturile sale bisericilor și spitalelor, utilizate pentru a hrăni cei nevoiași și a dezvolta infrastructura.

7-Până la sfârșitul anilor 1980, el a furnizat 80% din totalul de din cocaina din lume.

8-În 1989, revista Forbes l-a numit pe Escobar ca al șaptelea cel mai bogat om din lume.

9-Cea mai mare teamă a lui Pablo Escobar a fost extrădarea. Indiferent ce s-ar întâmplat, nu a vrut să-și petreacă o zi din viață într-o celulă de închisoare americană.

10-Escobar a fost ucis într-un luptă cu poliția columbiană. Rana cu glonț fatală a fost chiar deasupra urechii sale – exact în același loc în care Escobar i-a spus fratelui său că se va împușca singur dacă ar fi fost vreodată încolțit.

CITESTE SI 🔰🔰🔰

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire