10 lucruri norocoase,pe care să le păstrezi în casa ta

Totul în jurul nostru este alcătuit dintr-un fel de energie.Depinde numai de noi ce fel de energie dorim sa atragem in viata noastra.Iată câteva obiecte care aduc noroc sau schimbări pe care le poți face pentru noroc casei tale. 

1-Elefant– Un mic ornament de elefant, o pernă în formă de elefant sau un obiect de ceramică aduce noroc, protecție, bogăție și înțelepciune, deoarece acest animal este un semn de noroc, înțelegere și loialitate.Așezați o mini figurină în casă sau lângă ușa din față pentru a vă proteja casa și familia. 

citeste si: 11 curiozități remarcabile despre elefanți

lucruri norocoase

lucruri norocoase

2-Decoratiuni din bambus-Folosirea bambusului în oricare dintre încăperile unei case sau grădini aduce concentrare, liniște și noroc.În Asia, bambusul este unul dintre cele mai puternice simboluri norocoase.

lucruri norocoase

lucruri norocoase

3-Arde tămâieAcest element decorativ minuscul îndepărtează negativitatea din spațiu și creează armonie prin fumul său.

lucruri norocoase

Untitled 2 - 999curiozitati.ro

3- Îmbrăcăminte albastră.Purtarea unei imbracaminte de culoare albastră alungă ghinionul și aduce noroc.

lucruri norocoase

lucruri norocoase

lucruri norocoase

4-Potcoava – Multe culturi cred că o potcoavă plasată deasupra ușii va aduce noroc. Unii cred că ar trebui să îndrepte în sus pentru ca norocul să nu se termine niciodata.

5-Ghinde.Vechile credințe druidice fac ca ghindele să fie strâns asociate cu norocul. Răspândirea câtorva în jurul casei ar trebui să atragă avere și prosperitate. 

6-Țestoase-La fel ca elefanții, țestoasele sunt considerate aducătoare de noroc. Folosiți simboluri sau figurine de broaște țestoasă în toată casa dacă nu este posibil să păstrați o țestoasă de companie.

7-Acvariu.Deoarece apa este un simbol al bogăției în feng shui, un acvariu cu pești în casa ta poate aduce noroc si bogăției.

8-Un bol cu ​​fructe .Fructele diferite au semnificații diferite. Merele sunt asociate cu pacea, strugurii simbolizează o abundență de bogăție sau succes, iar piersicile reprezintă nemurirea. Păstrarea a nouă portocale într-o cameră va alunga ghinionul.

f - 999curiozitati.ro

9-Picior de iepure.Celticii credeau că iepurii sunt capabili să comunice cu zeii și spiritele. Acest lucru a condus la credința că piciorul unui iepure este un farmec norocos! Celticii credeau că piciorul stâng din spate poartă tot norocul.

10- Solzi de crap– Potrivit U.S. News & World Report , crapul este o parte esențială a tradițiilor de Crăciun în țări precum Polonia și Austria. După ce crapul este mâncat, cei care au mâncat masa păstrează câțiva solzi de pește cu ei pentru a atrage norocul

Indiferent ce alegeți, vă puteți crește șansele de energie bună și prosperitate, în timp ce alungați spiritele rele prin plasarea acestor obiecte simple în casa dvs.

CITESTE SI: