15 alimente ce nu trebuiesc niciodată depozitate in frigider

Anumite alimente nu trebuie păstrate niciodată în frigider. Asigurați-vă că știți ce ar trebui și ce nu ar trebui să fie acolo si ce nu este indicat si ok .

1-Roșiile.Bogate în vitamina C, potasiu și alți nutrienți sănătoși, roșiile coapte se descurcă mai bine atunci când sunt lăsate Intr-o cămară sau pe pervazul geamului de la bucătărie.Temperaturile reci vor afecta textura și aroma.Dacă încep să devină prea coapte, le puneți depozita în frigider, dar nu prea mult timp.

2-Cartofi. Refrigerarea transformă amidonul din cartofi în zahăr mai repede și, atunci când sunt coapte sau prăjite, aceste zaharuri pot produce acrilamida chimică care provoacă cancer, potrivit Public Health England.

3-Ceapa.Unii oameni au obiceiul de a păstra ceapa în frigider in sertarul destinat legumelor. Se păstrează cel mai bine într-un loc uscat și întunecat.

4-Ciocolata.Este o greșeală obișnuită pe care o facem cu majoritatea. Când păstrați ciocolata de orice tip în frigider, acesta poate altera gustul și culoarea.

5-Bananele .Iși păstrează aroma mai bine la temperatura camerei. În plus, temperaturile reci din frigider ar accelera doar procesul de putrezire.

6- Usturoiul .Păstrați usturoiul undeva uscat pentru a preveni acumularea de mucegai sau o textură moale. Lumina și umezeala sunt cei mai mari dușmani ai usturoiului, deoarece determină creșterea mucegaiului.

7-Untul. Deoarece untul este un produs lactat, este ușor de văzut de ce majoritatea oamenilor cred că trebuie păstrat la rece. Dar nu este de fapt cazul: se pare că untul poate fi depozitat în siguranță în afara frigiderului într-un recipient etanș,fără nici o problemă.Untul.Deoarece este doar 20% apă, refrigerarea nu este complet necesară. Majoritatea unturilor au lapte pasteurizat în ele. Acest lucru, combinat cu conținutul de apă, înseamnă că bacteriile nu se vor descompune ușor.

8-Busuiocul.Această plantă verde cu frunze crește foarte bine pe pervazul însorit al unei ferestre.Pentru a păstra busuiocul proaspăt, puneți-l într-un pahar mic de apă. Când apa devine tulbure, ar trebui înlocuită.

9-Murăturile.Murăturile se descurcă foarte bine în afara frigiderului.Atât oțetul, cât și sarea ajută la menținerea lor proaspătă,pentru o lunga perioada de timp.

15 alimente

alimente

10-Lucruri precum ouăle, laptele , produsele lactate și carnea nu trebuie păstrate niciodată în ușa frigiderului, deoarece temperatura fluctuează cel mai mult. Se recomandă păstrarea ouălor și a laptelui pe un raft cu produse lactate în spatele frigiderului, unde este cel mai rece.

11-Ketchup-ul.Din punct de vedere tehnic, ketchup-ul nu trebuie păstrat la frigider.Toate Ketchupurile și sosurile cumparate din supermarket contin conservanți ,care le protejeaza un anumit interval de timp de la prevenirea bacteriilor.Daca a-ti observat si voi ca majoritatea restaurantelor țin sticle de ketchup pe mese toată ziua. Acest lucru se datorează faptului că nu trebuie să fie refrigerate.

12- Pepene verde. Studiile arată că păstrarea unui pepene verde în frigider va avea un efect asupra valorii sale nutritive. Depozitarea pepenelui la temperatura camerei înseamnă că va avea semnificativ mai mulți nutrienți și antioxidanți decât daca il depozitam in frigider .Totusi parca vara merge o felie de pepene ,rece scos din frigider,pentru a ne racori .

13-Mierea . Există un motiv pentru care mierea există de secole. Conservanții săi naturali fac refrigerarea inutilă. Păstrata în frigider, veți descoperi că zahărul din miere se cristalizează rapid,si isi pierde din valoarea ei nutritiva ,

14-Ierburi proaspete.Dacă le păstrați în frigider, acestea pot ajunge să miroasă ca alte alimente.

15-Nici locul uleiurilor nu este în frigider, pentru că pot deveni vâscoase.

Aceste alimente trebuie ținute la distanță din frigider. Este important să știm ce alimente nu trebuie refrigerate și de ce. De asemenea, veți descoperi ulterior că aveți mai mult spațiu în frigider.

Citeste si ???

adevarat africa amuzant au schimbat lumea caini ceapa cele mai scumpe colturi ale lumii conspiratie craciun CURIOZITATI INCREDIBILE curiozitati oi de vazut fapte nestiute despre oi film woow firme renumite furnici ghinion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mierea miliarde milioane mister nu stiai asta nu stiai asta despre regina OILE pisici razboi regina Elisabeta II-a ritual unic romania romanii violentii scump suntem unici surprinzatoare trib unic in lume viata furnicilor violenta in vorbire