15 curiozitati despre cosmetice,le folosesti zilnic dar nu cunosti aceste fapte

Aceste produse de cosmetice ,ajuta femeile sa fie mai frumoase, ingrijite si le ofera acel look deosebit dupa care toate femeile tanjesc.Femeile vor apela mereu la produse cosmetice,produse pentru păr și îngrijirea pielii pentru a se transforma în versiuni mai atractive ale lor.

Dar stiai ca:

1-Se spune că Cleopatra și-a înmuiat pânzele navei în parfum, astfel încât toată lumea să-i poată mirosi sosirea.

2-Culorile unghiilor au fost inventate în China antică,dar au fost folosite doar de nobili și aristocrați.Oamenii de rand erau executați dacă erau prinși cu unghii colorate.

cosmetice

3-În 1400, era la modă ca femeile să fie fără păr. Își radeau capul și își smulgeau sprâncenele și genele. Datorită acestui stil de modă, celebra Mona Liza nu are sprâncene.

4-Un tratament de înfrumusețare thailandez include o palmă peste față, care are rolul să combată ridurile.

5- Produsele cosmetice coreene conțin multe ingrediente naturale . De la miere, castraveți și cereale până la ingrediente mai neobișnuite, cum ar fi ouă și slime de melc, cosmeticele coreene prefera ingredientele naturale în locul substanțelor chimice dure și chiar dăunătoare unele.

cosmetice

6-Cuvântul „cosmetic” are o origine greacă. A fost derivat din cuvântul „kosmos” care înseamnă a îmfrumuseta sau a aranja. Revista populară Cosmopolitan are și ea această rădăcină.

7-Nestle deține un sfert din cea mai mare companie de cosmetice din lume, L’Oreal.

8-Păstrarea machiajului la lumina soarelui previne distrugerea conservanților din el.

9-O tehnică mai ciudata este numită „terapia cu urină” este folosită de multe vedete pentru a rămâne sănătose și frumose. Aceasta include frecarea primei urine a zilei pe față și / sau băut câteva picături:

10- ​​Vopsirea părului tău negru în Roma antică presupunea hrănirea lipitorilor,si punerea lor în oțet.Erau lasate la fermentat timp de două luni și îngroșarea într-o pastă, apoi aplicarea amestecului pe păr și lăsarea acestuia să se usuce .

11-China recoltează colagenul de pe pielea prizonierilor executați și îl vinde ca produs cosmetic către Occident. – Sursa

12-Știați că în Morrisville, Pennsylvania, o femeie trebuia să obțină mai întâi un permis înainte de a se machia ?

13-Rujurile cu efecte sclipitoare au fost realizate inițial folosind o substanță perlată găsită în solzii de pește.

14-Unul dintre cele mai populare medicamente tradiționale chinezești este ciuperca Tremella fuciformis, folosită ca produs de înfrumusețare de către femeile din China și Japonia.

15-Cele mai mari companii cosmetice din lume sunt L’Oréal, Procter & Gamble, Unilever, Shiseido și Estée Lauder.Mai mult, unii actori și cântăreți (precum Celine Dion, Rihanna etc.) au propria lor linie de parfum.

pensulemachiaj - 999curiozitati.ro

Citeste si 🔰🔰🔰🔰

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire