25 de legi ciudate,stupide si amuzante din intreaga lume
Să aruncăm o privire la aceste legi unele ciudate altele stupide si chiar amuzante din întreaga lume pentru a afla cât de neobișnuite sunt:

Maxim 50 kilograme de cartofi – Aceasta este cantitatea maximă permisă de cartofi pe care o puteți avea în Australia de Vest odată. Orice peste 50 de kilograme este considerat ilegal și această lege ciudată prevede că autoritățile de reglementare pot lua măsuri stricte împotriva acestuia.

Interzis al al treilea copil-Nu doar în China,dar si Kerala ,un stat indian au aplicat o lege pentru a controla creșterea populației. O politică pentru doi copii care oferă cuplurilor libertatea de a avea un al treilea copil, dar cu o amendă de 10.000 INR! Aici cred ca este vorba mai mult de o afacere.

Biciul inocenților-Dacă există un caz de viol în Sudan, victima poate fi biciuită public în loc să ia măsuri stricte si sa fie pedepsit vinovatul..

. Regula lenjeriei intime-Este obligatoriu ca toată lumea să poarte lenjerie intimă atunci când își părăsesc casa din Thailanda.

În Danemarca legea permite deținuților să evadeze din închisori. Tot aici, posesorii de autovehicule, înainte de a urca la volan, trebuie să se uite sub propriile mașini să vadă dacă nu cumva sunt ascunși copii acolo.

. Regula pălăriilor din Madagascar lege cu adevărat ciudată, femeilor însărcinate din Madagascar li se interzice să poarte pălării

25 de legi ciudate

legi

Permis pentru a vizualiza stiri-Vizionarea canalelor de știri necesită un permis în multe regiuni din Africa.

Esti obligat sa votezi sau daca nu plăteşti o amenda mare în Egipt.Votul în Egipt este o necesitate. Cei care nu participă și votează sunt obligați să fie pedepsiți cu o amendă puternică și chiar cu o pedeapsă cu închisoarea.

In Danemarca li se permite părinţiilor în mod legal să aleagă între 33.000 de nume aprobate de guvern pentru nou-născuții lor.

Este interzis sa zdrobeşti o cutie de bere între țâțe în Australia de Vest.Puteți fi taxata cu o amendă de 1000 USD pentru această infracțiune.

Este interzis sa mori in în Sarpourenx, Franța.”Infractorii vor fi aspru pedepsiți”, a declarat primarul într-un decret din 2008 . Cum a intenționat să pedepsească un cadavru nu a fost niciodată explicat în mod explicit.

Interzis sa înveţi o maimuță să fumeze țigări în South Bend, Indiana.In 1924,un cimpanzeu din South Bend a fost găsit vinovat de fumatul unei țigări și amendat cu 5 dolari . Maimuța (sau probabil proprietarul său) a plătit amenda.

25 de legi ciudate
legi

Interzis sexul pe treptele bisericii din Birmingham, Anglia.Interzicerea sexului „pe treptele oricărei biserici după apusul soarelui” este o cerere perfect acceptabilă, la fel ca și amenda de 25 de lire sterline pe persoană.

Deținerea unei antene parabolice în Malaezia.Deținerea unei antene satelit are care primește televiziune străină ar putea să te coste 100.000 de dolari în amenzi și doi ani de închisoare, pe lângă faptul că ți se confiscă antena.

Nu vă vizitați‘[P; părinții suficient? In China exista o lege „Protecția drepturilor și intereselor persoanelor vârstnice”, care a intrat în vigoare în 2013, face ilegală evitarea părinților, deoarece te înnebunesc. „Cei care locuiesc departe de părinți ar trebui să meargă des acasă”, declară legea.

Între 15:29 și 18:47, oamenii din Madrid nu se pot întreba ce oră este.

În Danemarca, dacă o persoană găsește un copil pierdut, îl poate revendica pe propriul copil dacă un părinte nu se prezintă în termen de 2 ore.

În Rusia este ilegal să spui orice propoziție care conține mai mult de 4 cuvinte în limba engleză

Orice copil născut în Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch, Țara Galilor, trebuie să poată scrie numele orașului până la vârsta de șase ani și să îl pronunțe până la vârsta de treizeci și patru de ani.

La Torino, proprietarii de câini din Italia pot fi amendați cu până la 600 EURO pentru că nu își duc câinii la plimbare de cel puțin 3 ori pe zi.

O veche lege norvegiană (încă în vigoare) prevede că bărbații trebuie să plece în expediții de viol și jefuire în țările din apropiere cel puțin o dată la 5 ani.

În Finlanda, amenda dvs. de trafic este calculată în funcție de venitul dvs.

25 de legi ciudate
legi

În Elveția, este ilegal să spălați toaleta după ora 22:00, dacă locuiți într-un apartament.

In  MEXIC: Mulți ani, la rand „idioții” nu au putut vota la majoritatea alegerilor. Cuvântul a fost folosit în mod istoric pentru a descrie pe cineva cu dizabilități mintale sau cu un IQ sub 30.

Deși bănuiesc că majoritatea acestor legi nebunești sunt mai mult mit decât fapt, sunt de acord că spun multe despre viața din acele țări.

CITESTE SI :

Related Post