6 motive bine întemeiate,care te vor convinge să citeşti o carte

Deși nu există nicio îndoială cu privire la faptul că citind o carte, este o activitate neprețuită, s-a observat că obiceiul de a citi a scăzut în ultima vreme. Una dintre principalele cauze ale acestui declin este tehnologia. Nu spun că tehnologia care avanseaza extrem de mult este inutilă, însă cărțile ar trebui să facă în continuare parte din viața noastră.Tot ce citești îți umple capul cu informații noi și nu știi niciodată când ar putea fi util. Cu cât aveți mai multe cunoștințe acumulate , cu atât sunteți mai bine „echipat „pentru a face față oricărei provocări pe care viata o sa vi le ofere.

1-Cititul reduce stresul.O carte bună, un roman captivant, te vor face, cu siguranță, să uiți de problemele avute de-a lungul zilei sau pur si simplu de lucrurile stresante care există în viața ta.

carte

Un roman minunat despre căsnicie, pasiune, pierdere, renaștere și puterea tămăduitoare a iubirii.

Miranda și David, un cuplu cu o căsnicie care trece prin momente dificile, se mută din Londra într-un conac de țară renumit odinioară pentru superba lui grădină. Însă realitatea se dovedește foarte diferită de visul bucolic al Mirandei. Curând, nefericirea latentă din familie iese la suprafață, izolându-l pe fiecare membru al familiei în propriile resentimente și singurătate. David este preocupat doar de slujba de la Londra și de amanta lui, cei doi copii se ceartă încontinuu, iar fiul ei Gus terorizează atât animalele de la fermă, cât și pe noii lui colegi de școală. 

2-Vei avea un somn mai linistit .Lectura înainte de culcare este una dintre cele mai bune modalități de a te detensiona și de a te elibera de gânduri și griji. Lumina de la telefon sau televizor pot perturba foarte mult somnul.

3-Îţi  va crește viziunea asupra lumii. Lectura ne deschide inima către noi idei, noi culturi și noi viziuni asupra lumii. O carte bună o face întotdeauna

carte

Dalai Lama discuta diverse strategii pentru a invinge prejudecatile si convingerile stereotipe; ele includ contactul personal, educatia si perceperea celorlalti ca indivizi… Sanctitatea Sa considera ca violenta este inradacinata in emotiile umane si modurile de a gandi, si socoteste ca frica reprezinta una dintre fortele care distrug cel mai mult fericirea umana… Dalai Lama ne indica pasii care trebuie urmati pentru a rezolva aceste probleme, cum ar fi incercarea de a-ti impartasi temerile cu ceilalti, anumite tehnici cognitive si recursul la credinta.

3-Transmite cunoștințe și abilități noi.Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de conducere, există o carte pentru asta. Dacă vrei să inveti ceva nou exista o carte pentru asta.

carte

4-Este un mod de invatare sau relaxare ieftin.Să recunoaștem: cărțile sunt o sursă ieftină de învățare și divertisment. Raportul dintre cantitatea de cunoștințe acumulata, abilități și creștere pe care le obțineți dintr-o singură carte în comparație cu costul care de foarte multe ori este foarte mic.

5-Cărțile te fac mai interesant și mai atractiv.Când ai o bibliotecă de informații în cap, ești mai interesant pentru ceilalți, deoarece ai multe subiecte potențiale de discutat.

6-Este o sursă excelentă de motivație.Uneori există momente în viața noastră când ne simțim în jos și descurajați. S-ar putea să ne pierdem speranța și interesul pentru viață și vrem doar să renunțăm. Ei bine, în astfel de momente, uneori nu avem nevoie decât de puțină motivație, puțină împingere de la spate , în direcția corectă.

Cărțile sunt o sursă bogată de informații și vă oferă posibilitatea de a vă lărgi orizontul. De fapt, unul dintre motivele pentru care citim este să dobândim noi cunoștințe.Una dintre cele mai importante importanțe ale lecturii este că te ajută să crești ca persoană,si te face ,o persoană mai bună.

Lectura placuta!

Citeste si :

afla raspunsul amuzant a schimbat istoria aurul din farfurie Baba Vanga baiatul japonez bautura romanilor caceaua romanilor cadouri cadouri de craciun caini ce cumparam cheia succesului clarvazatoare condensul geamurilor cult secret cum putem rezolva problema cum sa dezghetam masina rapid CURIOZITATI INCREDIBILE de salvat GHICITORI greutate porc ideii de cadouri ignat incredibil ingenios interzis alimente logo mamaliga MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta ororile razboiului o viata fericita pisici porci POVESTE DE VIATA poveste trista predictii tibenati traditional truc inghet truc masina Vulcanul care a întunecat lumea

Add Comment