7 cele mai brutale,tehnici de tortură din istorie

Când vine vorba de tortură ,au fost gandite si create cele mai brutale metode pentru a provoaca durere o maximă victimelor.Va prezentăm doar o parte ,dintre cele mai brutale tehnici de tortură concepute vreodată în istorie. 

1-Foarfece de crocodil-Erau defapt ,clești de fier de o marime mai mare ,folosite adesea pentru a-i mutila pe cei care încearcă să-l asasineze pe rege. Foarfecele ar fi fot inrosite in foc înainte de a le folosi ,pentru a prinde membrele victimei și a le rupe de pe corp.

2-Furca ereticilor-Acest instrument consta in doua furci conectate la capete. Un capat al furcii se fixa sub barbie iar celalalt pe stern iar apoi instrumentul era securziat de gat cu o curea. In acest timp ce victima agatata de tavan. Dacă capul victimei cădea, vârfurile pătrundeau pieptul și gâtul.

3-Tortura șobolanilorO tehnică obișnuită era de a forța un șobolan înfometat sa treaca prin corpul victimei (de obicei intestinele) ca o modalitate de a scăpa.Pentru ca acesta să funcționeze, prizonierii erau complet reținuți și legați de pământ sau de orice suprafață orizontală. Un șobolan a fost așezat apoi pe stomac acoperit de un recipient metalic, care a fost încălzit treptat. Șobolanul începea să caute o ieșire, iar singura scapare era prin corpul victimei. Săpatul,rosul, prin corp dura de obicei câteva ore, rezultând o moarte dureroasă și cumplită.

5-Taur de cupru-era o statuie de taur solidă cu o ușă laterală care putea fi deschisă și închisă. Un foc aprins dedesubt, victima ar fi pusă în interiorul taurului și ar fi prăjită încet până la moarte .Taurul a fost conceput special in acest mod pentru a amplifica țipetele victimei și a le face să sune ca un mugit de taur.

6-Cuva-Persoana condamnată era pusa într-o cadă de lemn, unde doar capul era afară. După, călăul ungea fata victimei cu lapte și miere atragand muștele , insectele ,viermii , care ulterior vor începe să se hrănească cu respectivele alimente ajugand pana la carnea de pe fata . De asemenea, victima era hrănită în mod regulat pana cand ajungea să înoate în excrementele lor. După câteva zile, viermii le devora corpul si ii descompuneau de vii.

7-Tortura cu bambus-Bambusul este cunoscut pentru capacitatea sa de a crește extrem de rapid. La un moment dat din istorie, un individ sadic a avut ideea strălucită de a transforma creșterea rapidă a bambusului într-un mod de a tortura încet oamenii. Rapoartele despre tortura cu bambus din Ceylon au început să apară în secolul al XIX-lea și mulți susțin că a fost folosit de japonezi în timpul celui de-al doilea război mondial, dar acest lucru nu a fost dovedit. Practic, tortura cu bambus a implicat lăsarea bambusului să crească – și să fie împins – o persoană.O victimă ar fi legată în siguranță de o lăstare tânără de bambus și, timp de câteva zile, planta va intra în corpul lor și, în cele din urmă, va ieși din cealaltă parte.SURSA

Citeste si:

animale caini ceapa copii craciun curiozitati despre craciu CURIOZITATI INCREDIBILE de groaza fetita disparuta filme filme adevarate filme de vazut frig ger haine hoia baciu iarna imbracaminte incredibil inspaimantator interzis alimente LEGIAMUZANTE LEGI CIUDATE lilieci mos craciu nu manca nu stiai asta padure fermecata pantofi pisici porumbei poti muri pui remedii naturale renii lui mos craciun romania sarpe slanina tarani top top curiozitati top filme traditi craciun TUICA zapada