7 dovezi care ne arata,ca biblia spune adevarul
Există mai multe locuri menționate în sfanta carte Biblia,atât în ​​vechiul,cât și în noul testament în care au avut loc anumite evenimente sau activități.Daca relatările din biblie nu ar fi adevărate de ce ar exista aceste locuri?

1 Ierusalimul este în centrul Bibliei.Este orasul sfant pentru cele mai importante 3 religii ale lumii – creștinism, iudaica și musulmana. Conform Bibliei regele Solomon,fiul lui David, a construit în Ierusalim primul Templu evreiesc și un palat regal, ale căror urme nu au fost găsite de arheologi.

2-Babilonul (Irak)Un regat biblic cheie, Babilonul apare proeminent în cărțile lui Daniel, Ieremia, Isaia și, mai ales, Apocalipsa. Este cel mai faimos oraș din Mesopotamia antică, iar ruinele pot fi găsite în Irakul actual.Biblia face mai mult de 280 de referiri la Babilon, de la Geneza la Apocalipsa.

3-Machaerus, Iordania : Aici Ioan Botezătorul a fost închis și în cele din urmă decapitat, faptele sau intamplat în jurul anului 32 d.Hr.

4 Betleemul.Acest oraș mic și aparent nesemnificativ numit Betleem nu ar atrage prea multă atenție, cu excepția faptului că aici s-a nascut Iisus, Fiul lui Dumnezeu.

5-Muntele Nebo (Iordania)Potrivit tradiției iudaice, acesta este muntele de pe care Moise a privit spre Pământul Fagaduintei, spre Tara Sfanta, in care nu i-a fost îngăduit sa pășească. Pe acest munte ar fi si murit marele profet Moise.

6-Zidul Plângerii.Cel mai important loc pentru evrei este ceea ce a rămas din Templul din Ierusalim. Isus l-a vizitat de multe ori de-a lungul vieții sale. Când avea 12 ani, acolo l-au găsit părinții . In cele din urmă, acolo se predase .Practica de a lăsa mesaje scrise în crăpăturile zidului a devenit deja o tradiție.Bărbaților și femeilor nu le este permis să ajungă împreună la Zid. Există o secțiune separată pentru fiecare sex.

7-Marea Galileii (Israel)Marea Galileii este de fapt un lac de apă dulce din Israel. Acesta este locul în care Isus Hristos a săvârșit mai multe minuni, inclusiv mersul pe apă.

Citeste si:

amuzant animale caini ceapa copii craciun curiozitati despre craciu CURIOZITATI INCREDIBILE de groaza filme filme adevarate filme de vazut frig ger haine hoia baciu iarna imbracaminte incredibil inspaimantator interzis alimente LEGIAMUZANTE LEGI CIUDATE lilieci mos craciu nu manca nu stiai asta padure fermecata pantofi pisici porumbei poti muri pui remedii naturale renii lui mos craciun romania sarpe slanina tarani top top curiozitati top filme traditi craciun TUICA zapada

Related Post