7 obiecte care aduc ghinion si ar trebui sa nu le păstrezi niciodată în casa ta

Legendele și tradițiile din întreaga lume ne-au avertizat de-a lungul secolelor cu privire la obiectele care pot aduce ghinion în casele noastre.

Dacă îți dorești să atragi norocul și să crești energia pozitivă în locuința ta, ar fi bine să te eliberezi de acele obiecte pe care le-am identificat ca fiind semnale ale ghinionului.

Obiecte care aduc ghinion

Ceasuri sparte sau oprite: Potrivit credințelor tradiționale, ceasurile care nu funcționează corespunzător nu sunt doar obiecte nefuncționale, ci și purtători ai energiei negative. Ele pot simboliza stagnarea și lipsa progresului în viața ta. Asigură-te că ceasurile din casa ta sunt întotdeauna în stare de funcționare pentru a menține fluxul pozitiv al timpului și al vieții tale.

ghinion
7 obiecte care aduc ghinion si ar trebui sa nu le păstrezi niciodată în casa ta 6

Plante moarte sau uscate: Dacă îți dorești o casă plină de viață și de energie pozitivă, ar trebui să eviți să lași plantele uscate și lipsite de viață să ocupe spațiul din locuința ta. Se spune că prezența acestor plante aduce cu sine o atmosferă încărcată de energie negativă.

bsYYRYkOgaV7S6mofBht 1 z0smk 1 - 999curiozitati.ro
  1. Calendar învechit: Păstrarea unui calendar vechi în casă se crede că poate bloca norocul, într-un mod similar cu ceasurile stricate. Asigură-te că calendarul tău de acasă este mereu actualizat și la zi pentru a atrage energie pozitivă și pentru a-ți orienta binele în viață.
  2. Oglindă în poziție nepotrivită: Potrivit principiilor Feng Shui, poziționarea oglinzii într-un loc greșit poate reflecta energia negativă în locuința ta. Evită amplasarea oglinzii în apropierea intrării sau lângă patul tău pentru a permite fluxul de energie pozitivă să pătrundă în spațiul tău de viață.

VEZI 999curiozitati.ro

ghinion
7 obiecte care aduc ghinion si ar trebui sa nu le păstrezi niciodată în casa ta 7
  1. Pasări în casă: Conform unor superstiții, apariția unei păsări în casă poate fi un semn de ghinion și de evenimente nefaste. Este recomandat să fii precaut și să eviți să ții păsări ca animale de companie, mai ales în interiorul casei tale.
  2. Umbrelă deschisă în casă: Deschiderea unei umbrele în interiorul casei se consideră ghinionată în multe culturi. Această acțiune poate fi asociată cu insultarea spiritelor care îți protejează locuința și poate atrage energii negative.
  3. Scaune balansoare goale: Conform legendelor irlandeze, un balansoar gol poate fi un invitat pentru spiritele rele să pătrundă în casa ta. Este recomandat să folosești aceste scaune pentru a te odihni sau pentru a te bucura de timpul liber, evitând să le lași neocupate pentru prelungite perioade de timp.

Respectând aceste tradiții și superstiții, poți contribui la creșterea armoniei și a norocului în casa ta, asigurându-ți un mediu plin de energie pozitivă și bunăstare.

9gLqAKrJALkCipqsyMEi 1 k7th3 1 - 999curiozitati.ro

7- Scaune balansoare

Dacă îți folosești balansoarul , nicio problemă, dar legendele irlandeze spun că un balansoar gol invită spiritele rele în casa ta.

3 - 999curiozitati.ro
7 obiecte care aduc ghinion si ar trebui sa nu le păstrezi niciodată în casa ta 8

Citeste si:

sursa : https://www.rd.com/list/unlucky-things-in-home/ https://www.bobvila.com/slideshow/16-things-superstitious-folks-refuse-to-keep-in-the-house-51546

Distribuie mai departe