7 obiecte care aduc ghinion si ar trebui sa nu le păstrezi niciodată în casa ta

Legendele din întreaga lume ne-au avertizat despre obiecte care aduc ghinion in casa de secole.Dacă vrei să ai puțin noroc, golește-ți casa de obiectele respective .

Obiecte care aduc ghinion

1- Ceasuri sparte sau oprite -Obiecte care aduc ghinion

Se spune că instrumentele de masurare a timpului ar trebui să fie întotdeauna în stare de funcționare, pentru a nu risca să rămâneți blocat într-o rutina negativa și să nu mai avansați pozitiv si in bine niciodata în viața voastră. 

ghinion

2-Plante moarte sau uscate- Obiecte care aduc ghinion

Dacă doriți o casă plină de viață, plină de energie pozitivă, nu lăsați plantele uscate și lipsite de viață să rămână expuse. Se spune că a avea lucruri moarte în casa ta aduce multa energie negativa .

bsYYRYkOgaV7S6mofBht 1 z0smk 1 - 999curiozitati.ro

2-Un calendar învechit

Se spune că păstrarea unui calendar vechi în casa ta îți împinge norocul în același mod în care o fac ceasurile sparte.Dacă preferați să fiți în siguranță, asigurați-vă că calendarul dvs. de acasă  este actualizat la zi.

3-O oglindă este un obiect care reflectă orice- Obiecte care aduc ghinion

Conform principiilor Feng Shui, oglinda poate reflecta ,energia care intră în casă. Pentru a permite energiei bune să ajunga si la tine , cel mai bine este să nu ai o oglindă la intrare sau lângă patul tău.

Multe case plasează, fără să știe, oglinzi lângă intrare.
Pentru acele case, energia bună este reflectată înapoi în exterior, chiar înainte de a păși în casă. Fiți mai atenți la modul în care poziționați oglinzile în interiorul casei dv.

VEZI 999curiozitati.ro

ghinion

4-O mătură veche- Obiecte care aduc ghinion

Dacă vă mutați într-o casă nouă, nu aduceți mătura pe care ați folosit-o în vechea casa.

5- Pasăre în casă

Dacă o pasăre zboară printr-o fereastră deschisă la tine in casa , se crede că este ghinion, adesea semnalând o moarte în familie. Pentru a fi deosebit de atent, nici măcar nu leste bine sa aveti o pasare ca animal(pasare) de companie.

6- O umbrelă deschisă in interiorul casei.

Se spune adesea că deschiderea unei umbrele în interior este ghinion. Potrivit acestei superstiții, care are rădăcini în legendele egiptene, precum și în tradițiile nordice, atunci când aduci un obiect care îți protejează corpul de ploaie, insulti spiritele care iti protejeaza casa ta .

9gLqAKrJALkCipqsyMEi 1 k7th3 1 - 999curiozitati.ro

7- Scaune balansoare

Dacă îți folosești balansoarul , nicio problemă, dar legendele irlandeze spun că un balansoar gol invită spiritele rele în casa ta.

3 - 999curiozitati.ro

Citeste si:

sursa : https://www.rd.com/list/unlucky-things-in-home/ https://www.bobvila.com/slideshow/16-things-superstitious-folks-refuse-to-keep-in-the-house-51546