9 locuri de munca,greu de crezut ca există cu adevarat
Unii oameni au cele mai nebunești locuri de muncă din lume și da, sunt plătiți,pe masura Vezi mai jos o lista impresionanta ,si nu vei credea ca chiar exista asemenea joburi.

locuri de munca

1- In Japonia pentru a se asigura că toți oamenii săi ajung la muncă la timp a angajat oameni să-i împingă pe alții în trenuri, astfel încât nimeni să nu întârzie la serviciu.Tot in Japonia se închiriază oamenii ca sa participe la nunti. Aceștia pe lângă bani, primesc și mâncare gratuită.

2-Stilist alimentar.Acesta transformați lucrurile comestibile într-o piesă de artă, pregătindu-le pentru fotografierea revistelor și cărților de bucătărie.Asa iau nastere reclamele care atrag zilnic milioane de oamenii .

3-Datorită populației numeroase de oameni care locuiesc în Teheran (capitala Iranului ), au fost instituite restricții de circulație. În unele zone, numai vehiculele de urgență, mașinile private și transportul public sunt permise pe drumuri contra unei taxe zilnice, săptămânale sau anuale. În alte părți ale Teheranului, numai vehiculele care se termină cu un număr specific pot circula pe drum în anumite zile.Pentru a trece peste regulă și pentru a evita o amendă, șoferii au început să angajeze oameni care să le blocheze numerele de înmatriculare de la camerele de securitate. Unii merg pe scutere, în timp ce alții merg pe jos. Un adevarat scut uman,sursa

4-Paznici de insule.Proprietarii bogați de insule ofera locuri de munca pentru oameni care doresc să locuiască acolo și să aibă grijă de fauna locală,a insulei respective .

5-În Antarctica, pinguinilor le place să privească avioanele care decolează și aterizează. Își ridică capul atât de sus încât cad pe spate. După aceea, pasărea nu va putea să se ridice singură.Ca sa vina in ajutorul lor,sunt angajați oamenii care ridica din nou in picioare pinguinii care cad.

6-Oamenii care stau la coada in locul tau, Această profesie era destul de răspândită in tăriile mai sărace : locuitorii orașelor șomeri stau la coadă pentru alimente sau alte bunuri contra unei mici taxe, ajutând astfel muncitorii ocupați și apoi obosiți să cumpere sa mai steie la rand pentru bunurile dorite .

7-Degustator de mâncare pentru pisici.Da si acest job este in lista cu locuri de munca disponibile. Faptul că unei pisici este datorat acestor oameni. Se pare că pentru o astfel de afacere există adevărați profesioniști care vor gusta și gusta totul pentru ca pisicile sa fie multumite de mancarea primita.

8-Prinzator de furnici.Sarcina principală a prinzătorului de furnici este de a prinde cei mai promițători indivizi pentru reproducerea lor ulterioară în ferme speciale. Profesia nu este atât de ușoară pe cât pare la prima vedere, deoarece trebuie să fii capabil nu numai să prinzi o insectă, ci și să cunoști foarte bine speciile lor.

9-Insotitor de rațe.Aceasta profesie se intalneste  în Statele Unite in special la Hotelul Memphis ,care are propriul turn de rațe pe acoperișul clădiri .În fiecare zi sunt însoțite de o persoană, astfel încât să poată înota în fântâna foaierului.Serviciile de escortă ale rațelor includ purtarea unei uniforme speciale și ghidarea rațelor pe covorul roșu de pe acoperișul hotelului până la fântâna.

CITESTE SI:

amuzant animale caini ceapa copii craciun curiozitati despre craciu CURIOZITATI INCREDIBILE de groaza filme filme adevarate filme de vazut frig ger haine iarna imbracaminte incredibil inspaimantator interzis alimente LEGIAMUZANTE LEGI CIUDATE lilieci mister mos craciu nu manca nu stiai asta padure fermecata pantofi pisici porumbei poti muri pui remedii naturale renii lui mos craciun romania sarpe slanina tarani top top curiozitati top filme traditi craciun TUICA zapada

Related Post