Descopera povestea primul om din istorie care a fost catalogat atât ca pitic,cât și uriaș

Povestea ciudată a lui Adam Rainer este una dintre cele mai ciudate din istorie dat faptului fost catalogat atât ca pitic,cât și ca uriaș.

Adam Rainer s-a născut în 1899 la Graz, Austria. Părinții lui aveau o înălțime medie. În timpul Primului Război Mondial , Rainer s-a înrolat în armată când avea 18 ani, dar a fost refuzat din cauza staturii sale mici Potrivit Business Insider.Rainer, care și-a încercat încă o dată norocul la 20 de ani, este din păcate încă o dată dezamăgit de înălțimea de 1,42 și nu este acceptat de armată.

Catalogat atât ca pitic,cât și ca uriaș.

uriaș
sursa Photo by British Library on Unsplash

În ciuda staturii sale mici, dosarele medicale din perioada respectivă indică faptul că Rainer avea mâini și picioare disproporționat de mari pentru înălțimea sa.

Din cunoștințele mele nu există nicio fotografie cu el din acea vreme în circulație.

 Adam Rainer, care a început să crească și să se dezvolte rapid si sa devina uriaș la vârsta de 21 de ani, iar la 32 de ani avea o înălțime de 2,18 metri.Austriacul, acest om neobișnuit a continuat să crească până la sfârșitul vieții. Când a murit (în 1950, la vârsta de 51 de ani), avea 2,34 metri înălțime; mâinile lui aveau 23,9 cm și picioarele 33,3 cm (purta mărimea 50,5). sursa

Între 1930 și 1931, Rainer a fost examinat de doctorii A. Mandl și F. Windholz, timp în care au descoperit că suferea de o afecțiune cunoscută sub numele de acromegalie.

Potrivit Bolilor Rare , acromegalia este o tulburare dobândită care se întâmplă atunci când glanda pituitară a unei persoane produce un exces de hormoni de creștere, ceea ce are ca rezultat creșterea oaselor și țesuturilor în mod alert.

El este primul individ din istorie care a fost catalogat atât ca pitic, cât și ca uriaș și este o mărturie a miracolelor corpului uman.

CITESTE SI:

Catalogat atât ca pitic,cât și ca uriaș.