Apa cea mai pură din lume,aici o găsiți!

In apropierea Lacului Scropoasa intr-un loc sălbatic și pitoresc descoperiți una din cele mai fascinante cascade din România,este vorba de Cascada 7 Izvoare.Potrivit specialistilor, izvorul curge neîntrerupt de peste 2.000 de ani.

In urmă cu 10-15 ani erau captate apele si exista pe piata un tip de apă imbuteliata numita”7 izvoare „,dar cu trecerea timpului a dispărut de pe piața.După spusele specialiștilor apa ar avea un număr de zero bacterii, lucru neîntâlnit la altă apă de pe aceasta planeta.

Peisaje mirifice ,locuri de care nu te saturi niciodată,un traseu pe care trebuie să-l faci măcar odată-n viață.Este un traseu de dificultate medie, dar se poate face fără mari probleme si de către familiile cu copii!Daca veniti dinspre Sinaia->Targoviste, se face dreapta spre Lacul Bolboci apoi stanga pe un drum pietruit( se poate ajunge pana la cascada si lac) sau din Camping Zanoaga este traseul marcat.

Un superb cadru surprins iarna de Nicoleta-Tatiana Grădinaru , la Cascada 7 Izvoare,ne arată cat de spectaculoasa este natura .

Apa cea mai pură

Apa
sursa foto Nicoleta-Tatiana Grădinaru

Apa cea mai pură

Apa
sursa foto Buftea Ciprian

VEZI UN MIC VIDEO SI AICI 🔰🔰🔰🔰

citeste si:

DE RETINUT:

  • Toate articolele de pe site sunt scrise de noi din informațiile luate din anumite cârti , fie traduse integral sau parțial de pe alte site-uri străine in limba romana.
  • Textele preluate in totalitate vor avea întotdeauna si sursa.
  • In cazul in care o persoana considera ca un material postat (text, foto sau video) încalcă drepturile de autor, persoana respectiva este rugata sa ne trimită un e-mail la adresa cristim.bn@gmail.com Pe baza informațiilor si dovezilor trimise pe adresa de e-mail, noi vom face modificările necesare.
  • Noi când ne inspiram de pe mai multe site-uri sau pur si simplu preluam anumite texte sau punem fotografii de pe un site anume, nu știm sigur daca intr-adevar acel site este autorul in drept sau a preluat din alta parte fără, însă, a menționa sursa sau sursele.
  • Daca observați greșeli gramaticale ,ne puteți de asemenea atenționa pe adresa de email menționată mai sus .