Beneficiile spirituale dar si medicinale ale tămâiei

Tămâia pentru cei care nu știu se găsește sub mai multe forme.Primele tămâi au fost făcute din materiale aromatice precum salvie , rășini, uleiuri, lemn și alte plante aromatice . Aceasta este arsă pentru proprietățile sale aromatice sau spirituale .Unii oameni ard tămâie în casa lor pentru purificarea sufletului .Tămâia are o istorie lungă iar aceasta ne arata ca a fost folosita intens la diferite ceremonii, ritualuri și ocazii spirituale și religioase.Tamaia este folosita de multe religii precum: budism, hinduism și creștinism.

Beneficiile tămâiei

Pe lângă proprietățile sale aromatice sau spirituale tămâia are si alte beneficii pe care oamenii nu le cunosc, spre exemplu:

Îmbunătățește circulația sângelui-acidul boswellic este un ingredient gasit in tamaie iar acesta este cunoscut pentru efectele sale antiinflamatorii și pentru îmbunătățirea fluxului și circulației sanguine.

Îmbunătățește sistemul imunitar -tămâia poate fi aplicata pe răni pentru a ajuta la prevenirea infecțiilor, precum și pentru a ajuta la vindecarea rănilor interne.

Afrodisiac-Beneficiile arderii tămâiei includ creșterea dorinței sexuale. Tămâia obținuta din diferite plante sau flori precum : trandafirul , vanilia și iasomia vă vor pune în starea de spirit potrivită. Diferite tipuri de tămâie au fost concepute special pentru acest scop specific.

Beneficiile tămâiei

Stimulează creativitatea. Arderea tămâiei poate ajuta la stimularea creativității dar iti ofera si o stare de calm si relaxare .Deși există arome care care stimulează mintea dar există de asemenea și arome care vor calma spiritul.

Dezinfectare – se mai spune ca aceasta ucide și anumite tipuri de bacterii din aer dar și de pe suprafețe.

Te conecteaza cu divinitatea-principalele beneficii spirituale ale arderii tămâiei se numără stabilirea unei legături cu Dumnezeu.Tămâia este cunoscută ca fiind sacră, deoarece se precizeaza ca a fost folosita si la nașterea lui Isus. Se precizează ca mirosul şi fumul de tămâie au puterea de alungare a oricăror forțe ale răului.

Beneficiile tămâiei

Citeste si:

adevarat africa amuzant au schimbat lumea caini ceapa cele mai scumpe colturi ale lumii conspiratie craciun CURIOZITATI INCREDIBILE curiozitati oi de vazut fapte nestiute despre oi film woow firme renumite furnici ghinion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mierea miliarde milioane mister nu stiai asta nu stiai asta despre regina OILE pisici razboi regina Elisabeta II-a ritual unic romania romanii violentii scump suntem unici surprinzatoare trib unic in lume viata furnicilor violenta in vorbire

DE RETINUT:

  • Toate articolele de pe site sunt scrise de noi din informațiile luate din anumite cârti , fie traduse integral sau parțial de pe alte site-uri străine in limba romana.
  • Textele preluate in totalitate vor avea întotdeauna si sursa.
  • In cazul in care o persoana considera ca un material postat (text, foto sau video) încalcă drepturile de autor, persoana respectiva este rugata sa ne trimită un e-mail la adresa cristim.bn@gmail.com Pe baza informațiilor si dovezilor trimise pe adresa de e-mail, noi vom face modificările necesare.
  • Noi când ne inspiram de pe mai multe site-uri sau pur si simplu preluam anumite texte sau punem fotografii de pe un site anume, nu știm sigur daca intr-adevar acel site este autorul in drept sau a preluat din alta parte fără, însă, a menționa sursa sau sursele.
  • Daca observați greșeli gramaticale ,ne puteți de asemenea atenționa pe adresa de email menționată mai sus .

surse: 1 2 3