Călătorie în viitor sau doar coincidente. Citiți 9 predicții realizate de celebrul serial Simpsons

Serialul, Simpsons s-a dovedit a fi un adevărat Nostradamus de-a lungul anilor, prezicând cu exactitate numeroase întâmplări politice și culturale, relatează cei de la  FoxNews.Prezicem că veți fi destul de impresionați când începeți să citiți și să luați în considerare aceste preziceri apărute în difere episoade.

Pește cu trei ochi – Sezonul 2, Episodul 4.Lisa și Bart au găsit faimosul pește cu trei ochi în apele extrem de contaminate din Springfield. Un deceniu mai târziu, un pește cu trei ochi a fost descoperit într-un rezervor din Argentina. În mod ciudat, rezervorul în sine a fost alimentat cu apă de la o centrală nucleară.

Președinția lui Donald Trump –  Sezonul 11, Episodul 17.Trump a fost văzut salutând în Simpson – la fel ca o imagine a vieții reale

The Shard, cea mai înaltă clădire din Londra.Cu paisprezece ani înainte de începerea construcției The Shard, un zgârie-nori poate fi văzut pe scurt pe orizontul Londrei,un episod difuzat în 1995,arăta ca o formă similară cu The Shard și este în jur de locația potrivită.

În episodul din 1993 Simpsons arata cum Siegfried și Roy sunt atacati de un tigru alb din Bengal în timpul unuia dintre spectacolele lor.În anul 2003 s-a întâmplat si în viața reală când , Roy Horn a fost atacat de un tigru alb bengalez în timpul unui spectacol Siegfried și Roy, lăsându-l parțial .

Telefonul Viitorului . În episodul din 1995 Lisa’s , merge în o vizită la o prezicătoare care o transportă pe Lisa în timp mai precis in anul2010, când vorbește cu Marge prin intermediul funcției de videochat a telefonului său. Steve Jobs, a inaugurat produsul de telefonie video cunoscut sub numele de FaceTime in  2010.

În episodul „Lisa Goes Gaga”, Lady Gaga este prezentată suspendată de cabluri care zboară peste public la un concert. Ei bine, asta sa intamplat si in viata reala la spectacolul de pauză de la Super Bowl Lady Gaga  a coborât de pe acoperișul stadionului cu cabluri suspendata purtând cam aceeași ținută ca si în episodul ei.

In 2010, sezonul 22, episodul 1
Millhouse prezice că Bengt R. Holmström va primi premiul Nobel pentru economie, lucru ce s-a întâmplat în 2016

În 2008, „Simpsonii” l-a arătat pe Homer încercând să voteze pentru Barack Obama la alegerile generale din SUA, dar un aparat defect și-a schimbat votul.Patru ani mai târziu, o mașină de votat din Pennsylvania a trebuit înlăturată, după ce a continuat să schimbe voturile oamenilor pentru Barack Obama cu cele pentru rivalul republican Mitt Romney.

Simpsons

Simpsons
Călătorie în viitor sau doar coincidente. Citiți 9 predicții realizate de celebrul serial Simpsons 2

Unii oameni susțin că „Simpson” a prezis focarul de Ebola din 2014 cu 17 ani înainte ca aceasta să se întâmple. Într-o scenă din episodul „Lisa’s Sax”, Marge sugerează că un bolnav Bart a citit o carte intitulată „George curios și virusul Ebola”.Ebola a fost descoperită pentru prima dată în 1976 și, deși acest ultim focar a fost cel mai grav încă, a ucis 254 de persoane în Republica Democrată Congo în 1995 și 224 în Uganda în 2000.

Citeste si:

Distribuie mai departe