Cat de prost poți sa fii,sa nu crezi in covid!

Este un titlu dur si poate deranjant pentru unii ,dar acesta este ADEVARUL.Cat de prost poți sa fii,sa nu crezi in covid!

Se precizează ca aproape jumătate dintre români nu cred în existenta COVID-19.De ce nu cred romanii in covid? Este o simpla răceala ,nimic deosebit,asa spun o parte din populația planetei ,nu doar romanii .

Acuma unii o sa spună, cat de prost poți sa fi sa scrii un asemenea articol!Fata de voi noi ne-am documentat din mai multe surse inclusiv de afara pentru ca aceasta pandemie nu exista doar in Romania .

Romanii au ales sa se informeze doar din social media,(unde majoritatea la inceputul mademiei erau fake) vecini și acei prieteni care le știu pe toate ,inclusiv mecanica, it, construcții ,politica si bineînțeles medicina.

Acuma unii vor spune ‘si pe voi v-au cumparat’ ati luat o căruța de bani sa spuneți asta.Tinem sa precizam ca nu am luat nimic nici un leu,euro,dolar ,criptomoneda sau orice alta MONEDA ,pt acest articol .Cat de prost poți sa fii sa crezi asa ceva?

Este adevarat ca unele publicații exagerează enorm despre aceasta pandemie ,dar ,principalele ziare,televiziuni nu încearcă decât sa explice oamenilor cat de periculos este acest virus ,care a luat viata a milioane de oameni pana acuma.In mediul online sunt mii de surse din întreaga lume de unde te poti documenta si tu .Google va traduce tot ce doriți ,doar informativa corect și din mai multe surse inclusiv cele de afara , înainte a de a lua o decizie,sa nu va vaccinati.

Cat de prost poți sa fii?

fii

La început și încă si in prezent sunt romanii care se tem pentru efectuarea vaccinului unde zic ei ca primești ”bonus” și un cip .De parca marile culte nu au ce face altceva decât sa pună un cip de ex la Vasile din Fundul Moldovei.

Daca cineva dorește distrugerea omeniri o poate face ,prin alte metode mult mai ușoare si aproape imposibil de depistat de oameni,cum ar fi apa,alimentele.aerult etc. Cat de prost poți sa fii?

Nu suntem aici sa criticam ,sa arătam cu degetul doar sa va deschidem ochii către adevăr.DE CE?? pentru ca au murit o mulțime de oameni și încă mor.

Se spune prin mediul online si nu numai ,ca de sa realizat asa repede un vaccin ,iar pentru alte boli nu sau descoperit încă tratamente.Aici va contrazic ,pentru orice boala este tratament dacă este descoperita la timp ,se poate trata .dacă este in ultima faza din păcate nu se mai prea poate mare lucru.Si in plus vaccinul nu este un tratament este o preventie pentru a nu face o boala severa .Multi spuneau de asemenea dece sa ma vaccinez dacă nu sunt bolnav?ATENTIE,!!!!Vaccinul nu este un tratament este o prevenție.

Acuma sa zicem ca va credem pe voi ăștia contra vaccin. Daca noi ăștia vaccinați o sa murim din cauza vaccinului ,pt ca de murit toti o sa murim odată, credeți ca vouă o sa va fie mai usor???Poate ne transformam in zombii sau cine stie ce alte creaturi si va vânam 😂 , sau murim pur si simplu.Voi ăștia ramașio sa fiți scavii lor pe veci ,adică scavii celor care conduc lumea cum credeți voi ,si o sa va folosească cum vor ei pentru ca ati rămas putini și ușor de controlat.

Ce ziceti acuma?????? Care opțiune vi se pare mai ok ???

VACCINATIVA, SA SCAPAM O DATA DE ACEASTA PANDEMIE !!!!!

CITESTE SI:

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire