11 dintre cei mai norocoşi oamenii de pe Pământ

Aceștia sunt cei mai norocoși oameni care au existat vreodată pe Pământ.

1-Știați că șansa de a câștiga la loto este de 1 din 200 de milioane(asa spun expertii)?Joan R. Ginther a castigat de 4 ori la loterie .Prima oară a castigat 5,4 milioane de dolari,a doua oara 2 milioane de dolari ,urmand de 3 milioane de dolari și 10 milioane de dolari ultimul castig!

2-Croatul Frane Selak a înșelat moartea nu o dată sau de două ori, mai precis de 7 ori.A fost implicat în nu mai puțin de 7 accidente grave, însă a supraviețuit de fiecare dată, iar în 2003 a câștigat o sumă uriașă la loterie.

  1. In ianuarie 1962, când trenul în care călătorea a ieșit de pe șine și s-a prăbușit într-un râu înghețat de canion,Selak t a suferit o ruptură a brațului și hipotermiedar a supravietuit.
  2. Un an mai târziu, Selak a scăpat de moarte din nou , atunci când sa avionul care era sa prăbușit.In acel accident au murit 19 pasageri .
  3. În 1966, el a fost din nou în  pericol de moarte  când autobuzul cu care calatorea  a  derapat într – un râu. Patru persoane s- au înecat, dar Selak a supraviețuit cu mici tăieturi și vânătăi.
  4. În 1968, Selak îl învăța pe fiul său cel mai mic cum să țină un pistol când declanșatorul de siguranță nu a fost pus și Selak a reușit să se împuște într-unul din testicule. A fost dus la spital unde a fost găsit glonțul, iar testiculul său a trebuit să fie îndepărtat.
  5. În 1970, mașina lui a luat foc în timp ce conducea și a reușit să scape înainte ca rezervorul de combustibil să explodeze.
  6. În 1995, a fost lovit de un autobuz în Zagreb, dar a suferit doar răni ușoare.
  7. Un an mai târziu, a avut parte de o coliziune frontală cu un camion al Organizației Națiunilor Unite intr- o curbă pe un drum de munte.El nu purta centura de siguranță în acest moment și a fost aruncat din mașină când ușa s-a deschis. Selak căzând în jos, aproximativ 300 de metri, într-un defileu.

Colac peste pupaza ,in 2003, la două zile după cea de-a 73-a aniversare, Selak a câștigat 1.110.000 USD la loterie.Merita locul 1 in topul celor mai norocosi oameni

cei mai norocoși
norocoşi

3-Fidel Castro a supraviețuit la peste 630 de încercări de asasinat care au avut loc asupra sa.Unele dintre acestea fiind planificate de CIA SUA, de numeroși membri ai mafiei și de chiar de propria sa amantă.

4-Ciclistul olandez  Maarten de Jonge se afla si el in topul celor norocosipentru ca ,a înșelat moartea de două ori în 4 luni.era programat să zboare la bordul MH370 în martie 2014, pe care l-a anulat chiar în ultimul moment.
De asemenea, a rezervat bilet pentru zborul MH17, pe care l-a reprogramat în ultimul moment și nu a urcat în zbor.Ambele avioane sau prabusit .

5-În timpul celui de-al doilea război mondial, a fost angajat al Mitsubishi Heavy Industries. Era la Hiroshima când a avut loc prima explozie la o bombă nucleară. Deși rănit de explozie, el a supraviețuit. Mitsubishi l-a mutat într-o instalație din Nagasaki și era acolo când a căzut a doua bombă atomică.Ca prin minune a supravietuit si de această dată.El este singura persoană care a fost recunoscută oficial de guvernul Japoniei ca supraviețuind ambelor explozii.

cei mai norocoși

norocoşi

6-Conform Guinness Book of World Records, ray Sullivan un padurar din SUA ,a fost lovit de fulger de șapte ori și a supraviețuit de fiecare dată.

7-În 1983, un băiat de 19 ani pe nume George suferea de o tulburare obsesiv-compulsivă (TOC). Cazul său a fost atât de grav, încât a trebuit să renunțe la școală și la slujbă. De asemenea, trebuia să se spele pe mâini de sute de ori în fiecare zi și să facă dușuri exagerat de multe zilnic.George a încercat să isi puna capat zilelor si s-a impuscat in cap dar a ratat.Tratat la spital de rana ,acesta ulterior a fost vindecat.

8- Dupa povestea lui Aron Ralston a fost realizat și un film la Hollywood  „127 de ore”. În 2003, acesta a căzut între două stânci uriașe în timpul ciclismului. Una dintre aceste mâini s-a blocat grav sub stâncă și după 5 zile (adică 127 de ore) de efort continuu de a scoate mâna, în cele din urmă a tăiat-o și a putut iesi . Deși starea sa era cumplită, totuși a reușit să meargă până la un loc unde a fost dus la spital și a fost salvat.

9-Wenseslao Moguel a fost condamnat la moarte în 1915 pentru rolul său în Revoluția mexicană.Peste 20 de gloanțe au fost trase în el, dar a supraviețuit. 

10-William Duell.Tânărul englez William Duell, în vârstă de 17 ani, a fost spânzurat la 24 noiembrie 1740 pentru violarea unei femei in Londra.După ce a atârnat in streang timp de 20 de minute, corpul său a fost dus în sala unui chirurg pentru a fi disecat , dar oamenii din jur au observat că tânărul încă mai respiră slab. A primit tratament imediat revenindu-si miraculos până a doua zi.Autoritățile au decis să-i anuleze condamnarea la moarte și a fost gratiat pe viață.

11-Michiren a fost un călugăr japonez proeminent care a influențat adaptarea națiunii la budism. Cu toate acestea, nu toată lumea a fost mulțumită de credințele sale și a fost condamnat la moarte prin decapitare dar in momentul actiunii , un fulger din senin a lovit lama călăului în timp ce acesta o ridica pentru a-l ucide pe călugăr.

CITESTE SI 🔰🔰🔰

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire