Cel mai mic jaf realizat vreodata!Vezi povestea jafului de 1 dolar.

Richard James Verone,omul din spatele unui jaf ,de doar 1 dolar. efectuat in data de 9 iunie 2011 .De teamă că nu mai are mult timp de trăit și nici condiții financiare, bărbatul a plănuit un jaf la o bancă unde dupa ce a anuntat jaful ,avea o cerere neobișnuită.

S-a dus la o bancă din apropiere și i-a înmânat funcționarului un bilet pe care scria:

Acesta este un jaf ! Vă rog să-mi dați un dolar.”

După ce a primit dolarul s-a așezat pe un scaun in banca și a așteptat poliția sa vina.

jaf

Barbatul era somer dar si bolnav .Acesta știa că va primi in inchisoare îngrijirile medicale de care avea nevoie ,fără nici un cost pentru el. Fiind neasigurat, acesta avea dureri mari in piept, două coaste rupte și ceva probleme la piciorul stâng.

Fiind neinarmat acesta a fost acuzat doar de furt,nu si de jaf armat, asa ca Verone a stat în spatele gratiilor doar 12 luni. 

Planul său era să rămână în închisoare până la împlinirea de 62 de ani și aici să primească prestații de asigurări sociale gratuite.La efectuarea jafului el avea 59 de ani .În loc să obțină ceea ce își dorea o acuzație de jaf de bancă care ii aducea aproximativ trei ani de închisoare ,acesta a fost eliberat dupa un an de zile.

Dat fiind motivul ca sentința lui era prea scurtă, Verone a precizat că intenționează să jefuiască din nou o alta banca .Daca a mai avut tentative, nu am mai aflat.

De-a lungul vremii, mulţi oameni au plănuit mai în gluma ,cum este exemplu de mai sus ,sau mai serios un jaf.Cel mai mare jaf realizat vreodata a fost de 1,4 miliarde de dolari realizat de Stephane Breitwieser un francez.Acesta a furat 239 de opere de artă care valorează în total 1,4 miliarde de dolari.

Aceasta poveste de viata ne dovedeste inca o data ca majoritatea detinutilor sunt tratati mult mai bine si au m-ai multe beneficii fiind inchisi , decat persoanele fara venit sau cu un venit mic ,asta este valabil peste tot in lume.

CITESTE SI:

afla raspunsul amuzant a schimbat istoria aurul din farfurie Baba Vanga baiatul japonez bautura romanilor caceaua romanilor cadouri cadouri de craciun caini ce cumparam cheia succesului clarvazatoare condensul geamurilor cult secret cum putem rezolva problema cum sa dezghetam masina rapid CURIOZITATI INCREDIBILE de salvat GHICITORI greutate porc ideii de cadouri ignat incredibil ingenios interzis alimente logo mamaliga MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta ororile razboiului o viata fericita pisici porci POVESTE DE VIATA poveste trista predictii tibenati traditional truc inghet truc masina Vulcanul care a întunecat lumea