9 coincidențe bizare care s-au intamplat, si te vor uimi la maxim

Lumea este plină de coincidenţe bizare care s-au intamplat , unele minore însă, ocazional, extraordinare si greu de crezut.

Avem pentru tine o selectie de 9 evenimente de care au avut parte unii oamenii sau planeta noastra care te vor da pe spate.De la oameni cu aspect similar la adevăruri ciudate, lumea este cu adevărat un loc înfiorător. Află de ce!

1-Gemenii care au fost separati la nastere dar cu viețile aproape identice.Este vorba despre 2 gemeni din Ohio.Cu toate acestea,viețile lor semanau izbitor de bine una cu alta .De ex:amândoi au avut aceiasi meserie de politist și amândoi s-au căsătorit cu o femei ce avea aceleas nume Linda,Dar asta nu este tot. Fiecare au avut un fiu, unul pe nume James Allan și amandoi aveau un câine pe nume Toy.Ambii frați au divorțat ulterior și amândoi au ajuns să se recăsătorească cu femei pe nume Betty! (sursa: oameni )

 

2-Celebrul scriitor Mark Twain este singurul om de pe planeta și-a prezis propria moartea. Celebrul  scriitor s-a născut în 1835, când Cometa lui Halley trecea in apropierea de planeta pamant. Aceasta Cometaisi face aparitia doar o dată la 76 de ani , dar Twain a prezis că va muri la următoarea sa trecere. „Am venit cu Cometa Halley în 1835”, a spus el în 1909. „Vine din nou anul viitor și mă aștept să ies cu ea”. Scriitorul a murit chiar în ziua apariției sale în 1910. ( americanliteraryblog , wikipedia )

3-Celebrul serial Simpson l-a prezis pe Trump președinte în 2000.Aceasta nu este singura din predicțiile făcute de către creatorii animației si sau adeverit.

s-au intamplat

intamplat

4-Numărul de înmatriculare al mașinii arhiducelui Franz Ferdinand continea in acea vreme un mesaj secret.Acesta a fost asasinat la Sarajevo la 28 iunie 1914.Mașina în care călătorea în momentul asasinatului avea o plăcuță de înmatriculare cu numărul A III 118.Ce este ciudat in acest numar de inmatriculare este ca primul Război Mondial s-a încheiat oficial în Ziua Armistițiului, 11 noiembrie 1918, altfel scris ca 11/11/18 . (sursa:  telegraf )

5-Această pasăre a aterizat pe o carte exact in acelas timp ce un copil se uita exact la o poza cu respectiva specie de pasare .

s-au intamplat

intamplat
sursa ©  
I_drink_your_tears / reddit

6-Aceeași marcă de masina, același model, aceeași pagubă,vazuta in aceiasi parcare.

intamplat
sursa Reddit | 
AmericanBornChink

7-Această labută a acestui câine arată exact ca fața câinelui.

intamplat
sursa p480n / Via 
reddit.com

8-Un pescar și-a pescuit propiul portofel vechi după ce acesta il pierduse în lac în urmă cu 20 de ani.

9-Care sunt șansele ca acest copil si aceasta pisica să aibă aceiași ochi,si sa faca parte din aceias familie?

360b1a5d37b0545ec0d9fa4f06 - 999curiozitati.ro
sursa ©  
necunoscut / reddit

Tu cat de des intalnesti coincidențe interesante? Te provoc să împărtășiți orice fotografii sau povești de coincidențe care vi s-au întâmplat în comentarii și nu uitați să distribuiti acest articol prietenilor!

CITESTE SI 🔰🔰🔰

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire

Add Comment