10 benificii ale consumului de bere

Berea este astăzi una dintre cele mai consumate băuturi la nivel mondial.Astazi va informam de ce este bine sa deschideți si sa serviti o bere rece după o zi stresantă.Un număr tot mai mare de cercetări sugerează că un consum moderat de bere are o serie de beneficii pentru sănătate.

1-Berea ajută la pierderea în greutate.Un studiu realizat de Oregon State Univerity a constatat că xanthohumolul, un flavonoid chimic găsit în bere, ajută la reducerea greutății și a nivelului de colesterol

2- Berea reduce riscul de a te imbolnavi de cancer.Xanthohumolul, un antioxidant, care se găsește în bere, joacă un rol major în prevenirea cancerului .

3-Consumul de bere, de către persoanele sănătoase pare să reducă riscul de a dezvolta boli de inimă.

4-Cercetătorii din Finlanda au descoperit că fiecare sticlă de bere pe care o bea zilnic un bărbat își reduce riscul de a dezvolta pietre la rinichi cu 40%.

bere

5-Consumul de una sau două beri pe zi ar putea crește sistemul imunitar și combate infecțiile, potrivit unui studiu al Universității de Știință și Știință din Oregon.Oamenii de știință au vaccinat maimuțele împotriva variolei, apoi au oferit unora dintre primate acces la bere, în timp ce alțlel puteau bea doar apă cu zahăr. Maimuțele care au băut moderat bere au avut răspunsuri mai bune la vaccin decât cele care au consumat lucrurile dulci.sursa

6-Studiile efectuate de Journal of Biomedicine and Biotechnology arată că chiar și cea mai ușoară cantitate de bere poate bloca progresul bacteriilor care cauzează cariile dentare

7-S-a dovedit că berea, în special cea neagră, ajută la o digestie mai bună.

8- Un somn mai bun.Lactoflavina și acidul nicotinic se găsesc ambele în bere, care pot ajuta la stimularea somnului. Și, desigur, stiim ca somnul este atât de important pentru recuperare fizica și pentru menținerea sistemului imunitar puternic.

.9-Antioxidanții din hamei ar putea proteja celulele creierului de oxidare, ceea ce ar putea reduce aparitia bolii Alzheimer.

10-Berea îți poate întări oasele .

Distribuie mai departe si prietenilor tai!Un studiu recent realizat de Jurnalul Asociației Medicale Americane a descoperit că băutorii moderate au fost cu 38% mai puține șanse de a dezvolta osteoporoză. 

Citeste si :