Cum afli greutatea porcului fără cântar?Este foarte simplu!

Cum afli greutatea unui porc fără cântar ? Greutatea unui porc în viu poate fi aflată foarte simplu și fără ajutorul cântarului, cu ajutorul unei formule de calcul simple. Eroarea de calcul este estimata de numai +-3KG.

Așadar, dacă eşti curios să afli ce greutate are, poți afla asta fără a avea la îndemână un cântar.

Trebuie doar sa aveți la îndemână când sunteți în târg sau la ferma unui fermier care vinde porci , este o ruletă şi un cu calculator,care de obicei orice telefon il are instalat.

Cum afli greutatea porcului?

afli

Iată care sunt pasii de urmat:
– Măsoară distanţa dintre spatele urechii şi până la baza cozii. Aceasta va fi notată cu L în formula de calcul.

-Se măsoară circumferinţa porcului (C), care se face din spatele picioarelor din faţă ale animalului.

Greutatea aproximativă a porcului va fi notată în formula de calcul cu G.

Formula de calcul:

G = C x C X L x 69,3

unde:

G – Greutatea aproximativă a porcului

L – lungimea porcului

C – circumferinţa porcului

69,3 – constanta de calcul

Exemplu: Un porc cu o lungime L de 1,05 şi o circumferinţă C de 1,23 metri are următoarea formula de calcul: G = 1,23×1,23×1,05×69,3 = 110,08 kilograme.

In mic video unde puteți vedea exact procedeul 🔰🔰🔰

Ignatul este evenimentul care dă startul sărbătorilor de iarnă, după Moş Nicolae. Pe data de 20 decembrie, a fiecărui an, de obicei sunt sacrificați porcii.

Citeste si:

afla raspunsul amuzant a schimbat istoria aurul din farfurie Baba Vanga baiatul japonez bautura romanilor caceaua romanilor cadouri cadouri de craciun caini ce cumparam cheia succesului clarvazatoare condensul geamurilor cult secret cum putem rezolva problema cum sa dezghetam masina rapid CURIOZITATI INCREDIBILE de salvat GHICITORI greutate porc ideii de cadouri ignat incredibil ingenios interzis alimente logo mamaliga MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta ororile razboiului o viata fericita pisici porci POVESTE DE VIATA poveste trista predictii tibenati traditional truc inghet truc masina Vulcanul care a întunecat lumea