Cum sa rămai sărac ?Invata de la experti

Astazi va prezentam 7 reguli de baza despre cum sa ramai sărac pentru totdeauna.Sau puteti pur si simplu puteti face contrariul si veti vea o viata prospera si nu stiu daca o sa va placa acest stil de viata 😀Înainte de a începe, este important să recunoașteți că a deveni bogat necesită timp și efort asa ca nu necesita atentia celor care vor sa ramana saraci.

Sa nu cumva sa citesti aceasta carte(este prima carte citita de mine de acest gen) .🔰 Treci mai departe.

Cum sa rămai sărac?

sărac 

1-Plange-te de orice, cu exceptia propriei tale atitudini . Învinovățiți sistemul, guvernul ,patronul și băncile care au refuzat să vă împrumute bani. Toți sunt răi și nu vor să te îmbogățești.

2- Spune că vei face ceva și apoi de lene sau alte mici fapte care intervin in timp nu faci nimic.Este foarte simplu si usor.

3-Cheltuiește mai mult decât câștigi.Daca tu castigi 3000 de lei tu trebuie sa cheltuiesti 3 500 si poti face asta numai daca te împrumuturi de la cine poti.

Cum sa rămai sărac

dollar 2891817 1920 1 - 999curiozitati.ro

4- NU vă gândiți să economisiți până nu aveți bani foarte multi .

5-. Concurează la îmbrăcare. Asigurați-vă că porți cele mai noi haine,iar daca vecinul sau o cunostinta de-a ta are un telefon nou, tu trebuie sa ai un model si mai nou.

6-Rămâneți pe Facebook, Twitter, Whatsapp Tik Tok și Instagram toată ziua pentru a posta, comenta sau viziona videoclipuri.Angajați-vă în discuții care nu adaugă nicio valoare vieții voastre important eset sa fiti conectati cat mai mult online .

tiktok 5390055 1280 1 - 999curiozitati.ro

7- Nu economisiți 10% din venitul dvs. sau mai mult pt ca nu vrei si salariul oricum este prea mic pentru a putea economisi ceva ,mai bine te distrezi intr-un weekend bine decat sa pui bani deoparte.

8-Nu citi carti de dezvoltare personala sau educatie financiara ,urmareste cu intens pe Marura,si alte emisiuni de acest gen de la tv ,ti le-as spune dar spre rusinea mea nu le cunosc .

Citeste si: