10 fapte interesante și neștiute despre vise
Unele vise continuă să-i pună in dificultate pe oamenii de știință ,dar cercetările recente dau lumină de ce visăm și chiar modalități de a controla visele. În timp ce experții sunt încă împărțiți cu privire la semnificația viselor noastre, cercetările ne-au furnizat niște informații despre vise foarte utile.

Multe dintre visele noastre sunt ciudate, deoarece în timpul visării se închide partea creierului responsabilă pentru a da sens lucrurilor.Se spune ca oamenii isi amintesc doar un procent de 5% din visul lor.Nu există nici măcar o singură persoană pe acest pământ care să nu viseze niciodată.

vise

Există nenumărate resurse pentru a-i ajuta pe entuziaștii viselor să-și interpreteze cele mai sălbatice vise.Noua ne place în mod special  cartea 10000 de vise interpretate.10 000 de vise interpretate vă poartă în lumea fascinantă a imagisticii onirice, oferindu-vă trei tipuri de interpretare: una convenţională, o alta psihologică şi o a treia, din punct de vedere spiritual. 

1 -Coșmarurile cele mai intense încep de obicei la varsta de 3 pana la 6 ani și scad după vârsta de 10 ani.

2- În mod surprinzător, aproape 50% din toate visele sunt negative. Cele mai frecvente emoții trăite în timpul viselor sunt tristețea, furia și frica.

3-Se spue ca daca sforăi, nu visezi.

4-În visele tale vezi doar chipuri cunoscute.Un creier uman nu are capacitatea de a-și imagina o nouă față umană, prin urmare, vedeți doar acele persoane in vise pe care le-ați văzut si înainte.

5-Animalele visează si ele.Mulți cred că atunci când un câine adormit dă din coadă sau își mișcă picioarele, visează. Au fost efectuate studii care au arătat că atunci când animalele se află în stadiul de somn , toate arată aceleași unde cerebrale ca și noi când visăm.

6-Elias Howe, care a inventat mașina de cusut, a spus că acele pe care le-a inventat sunt rezultatul coșmarurilor sale. Obișnuia să viseze caeste urmărit de canibali cu sulițe. Acele sulițe aparute in vis le-a transformat in ace de cusut in viata reala.

7-Copiii care cresc uitându-se la televizor color văd vise colorate, în timp ce copiii care au crescut uitându-se la televizor alb și negru viseaza in mare parte doar in alb si negru.

8-.Putem avea si vise de premonitie.Ex de persoane care au avut astfel de vise sunt :

  • Abraham Lincoln a visat la asasinarea Sa.
  • Multe dintre victimele din 11 septembrie au avut vise care îi avertizează despre catastrofă
  • Visul lui Mark Twain cu moartea fratelui său
  • 19 visat despre scufundarea Titanicului.

9-Fiecare persoană, indiferent dacă este adult sau bebeluș, are nu doar unul, ci multe vise într-o singură noapte. Unii experți spun că visăm de cel puțin 4 până la 6 ori pe noapte.

10-Déjà Vu.Când ești în realitate, îți trăiești viața de zi cu zi și conversezi cu oamenii, simți brusc că ai trecut prin situația exactă și conduci conversația exactă. Pentru o clipă, sunteți înghețat și încercați să vă amintiți unde l-ați văzut. Acesta este un sentiment de Déjà vu.Cum am precizat si mai sus unele vise pot fi adevărate premonitii.

CITESTE SI:

amuzant animale caini ceapa copii craciun curiozitati despre craciu CURIOZITATI INCREDIBILE de groaza filme filme adevarate filme de vazut frig ger haine iarna imbracaminte incredibil inspaimantator interzis alimente LEGIAMUZANTE LEGI CIUDATE lilieci mister mos craciu nu manca nu stiai asta padure fermecata pantofi pisici porumbei poti muri pui remedii naturale renii lui mos craciun romania sarpe slanina tarani top top curiozitati top filme traditi craciun TUICA zapada

Related Post