10 curiozități nebunești, interesante si neștiute despre celebrități 

Relaxați-vă și petreceți câteva minute distractive citind 10 curiozități interesante despre anumite celebrități pe care aproape toți le cunoaștem.

1-Elvis Presley este cunoscut pentru multe lucruri: vocea lui unica in lume ,dansul sau original dar si de parul sau negru strălucitor. Aceasta nu era culoarea sa naturală . Regele Rock & Roll-ului s-a născut blond chiar el a recunoscut că și-a vopsit părul cu lac de pantofi negru pentru a-și obține aspectul strălucitor si negru.

2-Steve Jobs a devenit vegan pentru că a crezut că asta îl va împiedica să aibă miros corporal, reducându-i nevoia de a face duș.

celebrități 

3-Înainte de a deveni o megastar, Madonna a lucrat la Dunkin Donuts. A fost concediată pentru că a stropit cu jeleu un client.

3-Rowan Atkinson, cunoscut sub numele de Mr Bean, a avut parte de moarte în timp ce survola Africa în 2001, când pilotul avionului său privat a leșinat. Atkinson a trebuit să preia comenzile, deși nu a mai zburat niciodată cu un avion.

4-Leonardo DiCaprio și-a primit numele când mama lui era însărcinată și stătea în fața unui tablou cu Leonardo da Vinci .

5-Mark Zuckerberg a crescut evreu, dar după câțiva ani s-a declarat ateu. În prezent urmează budismul, pe care l-a descoperit datorită soției sale că practică această religie.

celebrități 

6-Bill Gates și soția sa ofera 100.000 de dolari pentru oricine va inventa prezervative de ultimă generație adica inteligente.

7-Cel de-al 30-lea președinte al Statelor Unite, Calvin Coolidge, i-a plăcut să-și cheme bodyguarzii și să se ascundă în timp ce acestia il căutau.

8-Bill Gates le-a spus profesorilor săi că va deveni milionar la vârsta de 30 de ani. A devenit miliardar la vârsta de 31 de ani.

9-Leonardo da Vinci a fost primul om care a explicat științific de ce cerul este albastru.

celebrități 

10-Mozart nu a mers niciodată la școală, dar asta nu l-a împiedicat să fie un geniu.

Hai si tu in comunitatea noastra de pe facebook 🔰🔰🔰

stiai ca - 999curiozitati.ro

surse: https://www.factinate.com/people/42-little-known-facts-famous-people/ https://curiositadalmondo.it/curiosita-personaggi/?avia-element-paging=19

citeste si:

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire

DE RETINUT:

  • Toate articolele de pe site sunt scrise de noi din informațiile luate din anumite cârti , fie traduse integral sau parțial de pe alte site-uri străine in limba romana.
  • Textele preluate in totalitate vor avea întotdeauna si sursa.
  • In cazul in care o persoana considera ca un material postat (text, foto sau video) încalcă drepturile de autor, persoana respectiva este rugata sa ne trimită un e-mail la adresa cristim.bn@gmail.com Pe baza informațiilor si dovezilor trimise pe adresa de e-mail, noi vom face modificările necesare.
  • Noi când ne inspiram de pe mai multe site-uri sau pur si simplu preluam anumite texte sau punem fotografii de pe un site anume, nu știm sigur daca intr-adevar acel site este autorul in drept sau a preluat din alta parte fără, însă, a menționa sursa sau sursele.
  • Daca observați greșeli gramaticale ,ne puteți de asemenea atenționa pe adresa de email menționată mai sus .