Descoperă 13 ,printre mai scumpe lucruri din lume

Milionarii și miliardarii lumii sunt dispuși să plătească sume nebunești pentru cele mai bune sau mai limitate articole ,desi probrabil nu ii atrag enorm de mult respectivul,produs sau obiect.Ai fi surprins sa vezi ce suma plătesc unii oameni (miliardari) pentru unele obiecte simple .

DACĂ DORIȚI SĂ PUNEȚI MÂNA PE ACESTE BUNURI SCUMPE, ÎNCEPEȚI SĂ ECONOMISIȚI ACUM.

1 -History Supreme este cel mai scump iaht din lume mai exact 4,5 Miliarde De Dolari și este deținut de omul de afaceri și miliardarul malaezian Robert Kuok .La exterior, este stratificat cu platină, aur și alte bijuterii toate cantarind o greutate de aproximativ 100.000 kg.

2-Cea mai scumpă proprietate rezidențială privată din lume are o valoare de 2 miliarde lari.Un zgârie-nori personal cu 27 de etaje pe care omul de afaceri indian Mukesh Ambani .Datorită dimensiunii sale enorme clădirea necesită 600 de angajați cu normă întreagă pentru a o intretine in totalitate.Clădirea are un garaj cu 168 de mașini, 3 heliporturi, propriul centru de control al traficului aerian, un teatru de 50 de persoane și o cameră de zăpadă,unde își creează proprii fulgi de zăpadă.

3- Pianul de cristal este unul dintre cele mai scumpe pianuri din lume Are un preț estimat la 3.200.000.000 USD.

4-Tabloul Salvator Mundi al lui Leonardo Da Vinci cu o valoare de 450,3 milioane de dolari.Acest tablou a fost cumpărat pentru suma astronomică de 450 de milioane de dolari de către prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman,

5- Graff Diamond Hallucination este cel mai scump ceas din lume în prezent. Are un preț de aproximativ 55 de milioane de dolari.Acesta are o gamă de diamante colorate în culoari neobișnuite a nuanțelor pe care le ofera.

6-Ferrari GTO din 1963: 52.000.000 de dolari.Un avocat creativ în brevete, Paul Pappalardo, a vândut acest automobil unui cumpărător care a dorit sa ramana anonim .Până acum, acesta a fost cel mai scump automobil construit vreodată.

7-Unul dintre cele mai scumpe telefoane din lume este Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond.Pretul lui este de 48.500.000 de dolari.

8-Codex Leicester a fost o carte scrisă de Leonardo da Vinci , care conține diverse schițe și scrieri ale sale.Bill Gates a plătit 30,8 milioane de dolari pentru carte în 1994, ceea ce înseamnă aproximativ 48,4 milioane de dolari in ziua de azi

 9-Domeniul „Insure.com” vandut la 16 milioane de dolari.Potrivit Cartei Recordurilor Guinness, Insure.com a fost cel mai scump nume de domeniu vândut vreodată. 

10- Cea mai scumpă plăcuță de înmatriculare din lume valoarea ei fiind de 4,2 milioane de dolari.Aceasta plăcuță de înmatriculare vândută vreodată, conform Guinness , constă dintr-o singură cifră – 1.La urma urmei, cine dintre noi nu vrea să fie numărul unu?

11-Cel mai scump sutien din lume valoreaza 12,5 milioane de dolari.Fabricat în 2001, sutienul care stabilește recorduri prezintă 1.200 de safire roz cu un smarald de 90 de carate.

lume

12-Rolă de hârtie igienică de 1,2 milioane de dolari.O companie australiană  vinde cea mai scumpă rolă de hârtie igienică din lume pentru 1,2 milioane de dolari.Potrivit site-ului lor, hârtia igienică vine în aur de 24 de carate și are 3 straturi.

13-Pene de pasăre Huia 10.000 de dolari bucata. Aceasta este cea mai valoroasă pană din lume, deoarece a aparținut cândva unei păsări Huia, care acum a dispărut. 

Dacă ai avea si tu miliarde de dolari de cheltuit,ce ai cumpăra din aceasta lista enumerata mai sus?

lume

CIRESTE SI:

adevarat africa amuzant au schimbat lumea caini ceapa cele mai scumpe colturi ale lumii conspiratie craciun CURIOZITATI INCREDIBILE curiozitati oi de vazut fapte nestiute despre oi film woow firme renumite furnici ghinion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mierea miliarde milioane mister nu stiai asta nu stiai asta despre regina OILE pisici razboi regina Elisabeta II-a ritual unic romania romanii violentii scump suntem unici surprinzatoare trib unic in lume viata furnicilor violenta in vorbire