14 ghicitori cu adevarat grele.Tu poți să le rezolvi?

Tu poți să le rezolvi aceste ghicitori cu adevarat grele??

Cui nu-i plac micile provocări in special ca aici trebuie sa iti pui in mișcare rotitele din cap pentru a afla răspunsul la aceste ghicitori care spunem noi ca sunt destul de grele. Dacă crezi că ești deja un profesionist în rezolvarea ghicitorilor dificile, încearcă sa le rezolvi pe acestea. La sfârșitul articolului avem si răspunsul la ele ,intre timp încearcă sa iți pui mintea in mișcare ,si sa le rezolvi pe fiecare in parte ,dacă poți ? . Ghicitorile exercită ambele părți ale creierului, ceea ce ajută la menținerea creierului activ cat mai mult timp. 

1-Am orașe, dar nu case. Am munți, dar nu am copaci. Am apă, dar nu pește. Ce sunt eu? 

2-Un butoi de apă cântărește 60 de lire sterline. Ce trebuie să pui în el ca să cântărească 40 de kilograme?

3-Dă-mi mâncare și voi trăi. Dă-mi apă și voi muri. Ce sunt eu?

4- Ce poți ține în mâna dreaptă, dar nu în mâna stângă? 

5- Un criminal este condamnat la moarte și are opțiunea de a muri într-una dintre următoarele trei camere: o cameră plină de foc puternic, o cameră plină de asasini cu arme încărcate și o cameră plină de lei care nu au mâncat de cateva luni de zile . Ce cameră ar trebui să aleagă?

14 ghicitori cu adevarat grele
grele

6-Ce este roșu și miroase a vopsea albastră?

7-Ce trebuie spart înainte de a-l putea folosi?

8-Ce are picioare, dar nu merge?

9-Un medic și un șofer de autobuz sunt amândoi îndrăgostiți de aceeași femeie, o fată atrăgătoare pe nume Sarah. Șoferul autobuzului a trebuit să plece într-o călătorie lungă cu autobuzul care avea să dureze o săptămână. Înainte să plece, i-a dat lui Sarah șapte mere. De ce?

10-La ce întrebare nu poți răspunde niciodată afirmativ? 

11- Ce poți face dar nu poți vedea?

12-Un tată are 54 de ani și un fiu are 60 de ani. Cum este posibil?

13-Un bărbat se trezește acasă, în întuneric deplin. În sertarul său, sunt 6 șosete negre, 4 albe și două roșii. Cate șosete ar trebui să scoata din sertar pentru a fi sigur că are 2 șosete de aceeași culoare?

14-O sticlă deschisă este așezată cu capul în jos pe o masă, dar conținutul ei nu va atinge masa. Ce este în sticlă? 

Raspunsurile la aceste ghicitori cu adevarat grele :

1-O hartă. 

2-O gaură.

3-foc

4-Cotul tău stâng

5-Camera cu leii pentru că dacă nu au mâncat cateva luni de zile atunci ar trebui sa fie deja morți.

6-Vopseaua roșie

7-un ou

8-un scaun

9-Un măr pe zi ține doctorul departe

10-Dormi?

11-Zgomotul

12-Nu am spus că este fiul lui

13-Trebuia să ia 4. Dacă ia câte o șosetă de fiecare culoare, va avea 3 șosete de culori diferite. Luând un al 4-lea ciorap, va avea neapărat o pereche.

14-apă înghețată

Screenshot 721 - 999curiozitati.ro

Citeste si:

adevarat africa amuzant baiatul japonez buncar caini ceapa cele mai scumpe Cernobîl ciocolata clarvazatoare colturi ale lumii conspiratie craciun curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici ghinion incredibil ingenios interzis alimente inventii limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mierea mister nu stiai asta pisici razboi ritual unic romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare top religii in lume trib unic in lume viata furnicilor violenta in vorbire