Le folosim în fiecare zi,dar nu le stim adevarata lor valoare

Lucrurile pe care le folosim în fiecare zi devin o parte atât de mare din rutina noastra zilnica incat nu le cunoastem adevarata lor valoare.

Știi sertarul de sub cuptorul tău ? Producătorii au făcut acel sertar pentru a menține mâncarea caldă până când ești gata să o servești si nu pentru a depozita vasele de gatit.

Untitled 1 1 - 999curiozitati.ro
pentru bucatarie

Umerasele.Știai că umerasele din lemn sunt fabricate din lemn de cedru, care ajută inlaturarea insectelor mai ales a moliile de pe haine . 

Le folosim în fiecare zi

Untitled 3 - 999curiozitati.ro
umerase

Alegeti manerele de cupru la usi,Motivul este foarte simplu sa dovedit stintific ca acuprul distruge bacteriile aflate pe maner.

  Tetiera din mașini . Poate ai observat că tetiera din mașini este detașabilă, dar știai că servește și unui alt scop.În cazul în care rămâi blocat într-o mașină, poți folosi tetiera pentru a sparge geamul mașinii.

Atunci când cumpărăm un rucsac, avem tendința să ne concentrăm pe dimensiunea și culoarea acestuia, dar nu observăm alte caracteristici speciale care vin uneori cu el. Majoritatea sunt concepute pentru aventuri în aer liber si ascund adesea o caracteristică specială, salvatoare: un fluier. De obicei, le veți vedea ca pe o extensie a cataramelor de plastic de la capetele curelelor. Deși nu toate ghiozdanele vin cu acest mic detaliu uimitor, le veți găsi pe majoritatea rucsacuri de drumeții moderne.sursa

87203493 - 999curiozitati.ro
sursa ebaumsworld.com

 Săgeata de lângă simbolul rezervorului de combustibil.Săgeata mică de lângă semnul rezervorului de combustibil din indicatorul de gaz arată pe ce parte a mașinii se află rezervorul de combustibil.Această funcție este extrem de utilă atunci când conduceți o mașină închiriată sau noua ,abia cumparata.

Le folosim în fiecare zi

Citeste si:

Distribuie mai departe