5 lucruri care te tin sarac,dar tu nu iti dai seama de asta.

Descopera cate lucruri care te vor ajuta in viata.Urmăriți-vă cheltuielile. Crede-mă că vei fi surprins unde se duc banii tăi. Urmăriți totul, de la cea mai mică cheltuială la cea mai mare. Faceți acest lucru timp de o lună si veti fi uimit pe ce se duc banii desi pe unele lucruri nu erau o prioritate.

Nelson Mandela a spus odată că „sărăcia este creată de om”. Această afirmație implică faptul că sărăcia rezultă din acțiunile si obiceiurile pe care fiecare om le are.

O carte care iti va schimba perceptia ta despre bani la MAXIM 🔰

5 lucruri care te tin sarac

Untitled 1 - 999curiozitati.ro
carte

1 – Imbraca-te in functie de stilul de viata pe care il ai, nu de cel la care aspira alti. Puteți economisi mulți bani dacă NU alegeți mărci de îmbrăcăminte de ultimă generație.Oamenii săraci cred că oamenii bogați poartă Gucci,pe cand defapt Gucii plateste oamenii bogati sa le promoveze produsele.

2-De ce cheltuiești bani pe care nu îi ai? Datoria este sclavia modernă. În momentul în care împrumuți bani pentru a cumpăra ceva, cel de la care ai inprumutat iti va fura din timpul tau zile,luni si poate chiar ani până când banii sunt rambursați cu dobândă.Este o regula de baza in viata : Dacă nu o poți cumpăra acel produs sau serviciu de două ori, nu il cumpara.De exemplu :Dacă câștigi 2.000 de lei lunar, nu poți cheltui 2.500 pe cheltuieli lunare.Când împrumuți în mod constant bani pentru alte cheltuieli asta inseamna ca te-ai obisnuit cu stilul de viață în loc să găsești modalități creative de a-ți crește veniturile.

3-De ce simți nevoia să-ți cumperi cel mai nou telefon în fiecare an când cel vechi funcționează la fel de bine?

lucruri care te tin sarac

 lucruri care te tin sarac
telefoane

4- Ori de câte ori vezi vânzări sau reduceri care te încurajează să cheltuiești mai mult sau să cumperi în plus pentru a economisi bani, este aproape întotdeauna o capcana. În cele mai multe cazuri, ajungi să cheltuiești banii în plus fata de ce ti-ai propus numai pentru ca ai vazut ca sunt la REDUCERE.

EXEMPLU.Da este o pagina reala cu reduceri 🔰 Au tot felul de oferte care mai decare mai atragatoare.Va sfatuiesc sa NU intrati.

lucruri care te tin sarac

sarac
ceasuri

5-Nu ești dispus să faci niciun sacrificiu.Când faci sacrificii, fie ajungi sa ai succes, fie cu lecții din care trebuie sa inveti si sa vezi unde ai gresit. In ambele cazuri iesi un invingator.

CITESTE SI: