O pădure fermecată plină de mister și magie!Pădurea Hoia-Baciu

Pădurea Hoia Baciu situata la marginea orașului Cluj–Napoca este considerată de multi una dintre cele mai înfricoșătoare din lume.De ce este înfricoșătoare Pădurea Baciu Hoia?

Locatia a devenit faimoasă începând cu anul 1968,când început să fie semnalate tot felul de întâmplări cu strigoi.Dar şi alte apariţii inexplicabile în fotografii şi insesizabile cu ochiul liber,dar si multiple disparitii de persoane.

pădure

.Din cele mai vechi timpuri, localnicii din jurul pădurii de la Hoia-Baciu au observat pe propria piele ca odata ce au intrat in padure pentru a taia lemne, a cosi iarba pentru animale sau a culege fructe de padure sau ciuperci, ceva straniu se intampla cu absolut oricare dintre ei. Respectivii au precizat ca dupa ce intrau în pădure aveau simptome bizare, de la stări de greață, anxietate, la sentimentul că ar fi urmăriți de fiinte stranii.Aproape toți copacii de aici au forme ciudate, răsuciți și bizari,intr-un cuvant foate înspăimântători.Ceea ce face cu adevărat înfiorător lucrurile acolo este că dispozitivele electronice incep să nu funcționeze dupa ce faci primi pasi în pădure.


În pădure, poti observa o poieniță mare, în formă de cerc,cunoscută sub numele de Zona Moartă,deoarece aici nu crește copaci sau vegetație.Oamenii de știință au testat solul din zonă,dar nu au găsit niciun fel de substanțe chimice neobișnuite sau compoziție a solului care poate duce la o zonă moartă!

Pădurea Hoia-Baciu este cunoscuta sub numele de „Triunghiul Bermudelor” din România, deoarece se spune că au avut loc aici dispariții ciudate.

O legendă ne spune o poveste despre păstorul care a intrat în această pădure împreună cu cele 200 de oi ale sale și a dispărut fără urmă. Deși localnicii l-au cautat intens nu au putut sa il gaseasca ,si nici urma de oi ratacite nu au vazut.Ciobanul se numea Hoia Baciu și de atunci, pădurea a fost numită după păstor.O alta legendă este despre o fetiță de 5 ani care a rătăcit în pădure și s-a pierdut. Povestea spune că ea a ieșit din pădure 5 ani mai târziu,purtând aceleași haine pe care le-a purtat în ziua în care a dispărut.Fata nu isi amintise ce se întâmplase în tot acel interval de timp.Interesant este că hainele erau complet curate si nu aveau urma de uzură.

pădure

Potențialul turistic al acestei păduri este mare și nimeni nu a promovat-o indeajuns.În fiecare an,sute de străini vin aici în căutarea unor experiențe paranormale.

sursa 1,sursa2

Citeste si:

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire