20 de lucruri ce nu poti să le crezi,că oamenii le vând cu adevărat pe internet

Va prezentăm o listă cu 20 de lucruri ,pe care poti sa le crezi cu adevărat absurde dar oamenii le vând in mediul online .

1Bastonul unui bunic decedat.În anul 2004, un băiatel de 6 ani era convins că fantoma bunicului îl bântuie, așa că mama lui și-a așezat bastonul de mers pe eBay, asigurându-l pe băiat că spiritul bunicului său va urma bastonul la noua destinatie,respectiv urmatorul proprietar. Bastonul s-a vândut cu 65.000 de dolari .

2-Toată agoniseala de-o viață un britanic după ce a trecut prin divorț a vandut-o pe Ebay. Motocicleta, mașina, motocicleta și casa (și tot ce se află în interiorul ei) ,iar cu banii incasati care nu erau putini respectiv 305.000 de dolari si-a organizat o călătorie in jurul lumii.

Poti sa le crezi?

poti

3-Tablou imaginar.În 2011, tabloul numit „ Aer proaspăt ” care există doar în imaginația artistului a fost vândut cu 10.000 de dolari. Nu glumim! Există o organizație numită MONA (The Museum of Non-Visible Art) care vinde piese de artă care există doar în capul artiștilor.

4-Cel mai ciudat lucru vândut online poate fi acesta.O familie din statul Connecticut a postat dreptul de a-și numi bebelușul dupa o anumita companie , la o licitație pe eBay. Ghici, cine a câștigat această licitație ciudată?  GoldenPalace.com ,o companie detinatoare de jocuri de nororc. Acum copilul se numește Golden Palace Benedetto.Poti sa le crezi asa ceva?

5-Urina de lup.Urina lupului este folosită de fermieri pentru a speria creaturile nedorite care dau tarcoale fermelor, păcălindu-i să creadă că prădătorii se ascund în apropiere.

Poti sa le crezi?

poti

6-Lenjerie de corp cu filtrare a flatulenței-O pereche de lenjerie intimă poate părea o nebunie, dar acesta sunt confectionate dintr-un material din fibră de carbon care absorbe mirosurile neplăcute.

7-2% din salariu primit pe tot restul vietii.Disperat ca nu are bani sa-si plateasca facultatea, americanul Ron Steen a oferit 2% din suma castigata la orice job viitor celui care ii platea in acel moment cel putin 100.000 de dolari.

8-Păpuși bântuite-Păpușile bântuite care se vand pe eBay vin cu un spirit, o biografie și povestea originală a modului în care sunt păpușile lor și a ceea ce fac.

9-Guma de mestecat a lui Britney Spears.Un fan a plătit în jur de 20.000 de dolari pe gumă.

10- Anunt publicitar tatuat pe frunte.În ianuarie 2005, designerul web Andrew Fischer și-a vândut fruntea ca spațiu publicitar pe eBay. A făcut un tatuaj temporar timp de o lună cu logo-ul SnoreStop, ofertantul câștigător. 

11 –Pârțuri la borcan.Da ai citit bine.Mai mulți oameni decât v-ați aștepta au cumparat Pârț în borcane de-a lungul anilor.Motivul doar ei il stiu.

12-Pietrele de la rinichi .Actorul din filmul Star Trek, William Shatner, și-a vândut una dintre pietrele la rinichi pentru un scop caritabil, strângând din licitatie 25.000 de dolari.

13-Sensul vieții.Care ,sau ce ar fi acela .multi dintre noi nu stim.Un tip a pretins că a descoperit sensul vieții și sa oferit să-l împartă cu oricine dorește să plătească 3,26 dolari. 

14-Bunica de vanzare.Un pusti de 10 ani,probabil supărat la maxim pe bunică,a decis să o listeze pe bătrâna pe eBay.Spre uimire a primit si o suma frumusica de 25.000 de dolari dar anuntul a fost anulat si sters de pe site.

15-O tanară londoneză în vârstă de 22 de ani s-a decis că este timpul să renunte la prietenul ei imaginar pe care il chema Bernard, si l-a pus la vânzare pe ebay ( oare cu ce a inervat-o). In cele din urmă Bernard a fost cumpărat pentru suma de 1500 de dolari.

Această listă dovedește ceva, oamenii sunt ciudați cand vine vorba de a cumpara sau vinde ceva in mediul online.Vor vinde aproape orice și vor cumpăra și aproape orice !

Citeste si:

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire

Add Comment