Descopera legendele nestiute,despre Moș Crăciun

Crăciunul este pur si simplu incomplet fără Moș Crăciun.Copiii scriu scrisori,si asteapta ca Moș Crăciun să le îndeplinească dorințele și să le ofere cadourile pe care si le doresc cu multa pasiune.Avem mai jos in articol si adresa adevarata a mosului unde se pot trimite scrisori.

De la costumul său roșu și părul și barba lungi și albe până la renul care și-a tras sania, acest bătrân vesel care împarte cadouri copiilor din întreaga lume

Moș Crăciun

Moș Crăciun
Moș Crăciun

Există o mulțime de povești si legende despre celebrul mos cu barba alba si noi va enumeram doar cateva .În primul rând, copiilor le place fantezia. De aceea, atât de multe povești pentru copii includ animale care vorbesc si personaje indragite de ei..

Se spune ca legenda și mitologia lui Moș Crăciun au fost construite de-a lungul anilor de către părinți pentru copiii lor pt a fi mai cuminti tot anul daca doresc sa primeasca cadouri.

Untitled 1 - 999curiozitati.ro
cadouri copii

O alta legenda despre Moș Crăciun ,este ca s-a născut în secolul al IV-lea în Asia Mică (Turcia de astăzi) din părinți bogați, care au murit într-o epidemie. A fost crescut de unchiul său, care era episcop.

Ascultând cuvintele lui Iisus Hristos, „vinde ceea ce ai și dă banii săracilor”, acesta a folosit întreaga moștenire lăsată de părinții săi pentru a-i ajuta pe cei săraci, bolnavi și nevoiași.A fost numit Episcop de Myra de la o vârstă foarte fragedă.Pe măsură ce America de Nord a fost colonizată de coloniști, aceste povești au avut un impact si mai mare care au creat ulterior un Moș Crăciun unic. 

Coca Cola  l-a folosit pe Moș Crăciun pentru a-și promova băutura în anii 1930. Aceste reclame au fost atât de populare încât mulți oameni cred că ele sunt motivul pentru care Moș Crăciun poartă roșu și alb!sursa

Se presupune de asemenea că din Norvergia vine faptul ca Moș Crăciun coboara e pe horn. O legendă spune ca arunca monede de aur pe hornul unei familii sărace, așa că darul său ar fi anonim, iar monedele aterizează într-un ciorap care era pus acolo să se usuce.

Moș Crăciun primește mii de scrisori în fiecare zi; și puteți chiar să obțineți un răspuns (cu ștampila poștale din Cercul Arctic) contra cost de la aceasta adresa reala.

Adresa:

Moș Crăciun
Oficiul poștal principal al lui Moș Crăciun
Tähtikuja1
96930 Cercul Arctic
Finlanda

CITESTE SI: