Cele mai terifiante predicții ale lui Baba Vanga

Baba Vanga era o clarvăzătoare oarba de origine bulgara ,care a murit în urmă cu 20 de ani ,numită si Nostradamus din Balcanilor, care a prezis evenimente mondiale majore într-o serie de predicții mistice, până în anul 5079.

Conștiința oamenilor se va schimba. Vor veni vremuri grele. Oamenii vor fi dezbinați de credința lor. o sa avem parte de evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”, a precizat ea.

Printre predictiile sunt urmatoarele :

Moartea iminentă a marelui lider al Uniunii Sovietice, a fost prezisa cu șase luni înainte de moartea lui Stalin

Baba Vanga a prezis atacurile teroriste din 11 septembrie, asupra World Trade Center, cu 12 ani înainte, mai exact în anul 1989.

Va avea loc o tentativă de asasinare a lui Vladimir Putin din partea propriei sale echipe de securitate.

A avertizat că musulmanii vor invada Europa într-un „mare război musulman” care se va încheia cu înființarea unui califat islamic până în 2043

O alta previziune este ca ,pana în anul 2045 calotele glaciare se vor topi complet.

pexels tony skerl 5010278 - 999curiozitati.ro

În 2066, va avea loc un război nuclear între America și musulmani. Nu vor fi câștigători, dar climatul european va fi afectat grav in urma folosirii diferitelor arme. Dupa se așteaptă o răceală vizibilă in toata lumea.

Baba Vanga a mai prezis ca se va construi unui soare artificial, cu care oamenii ar lumina partea întunecată a pământului, astfel încât să avem parte doar de zi si sa elimine noaptea.

Până în anul 2076, comunismul se va restaura în Europa dar și în tot restul lumii.

Baba Vanga a prezis corect că cel de-al 44-lea președinte al Statelor Unite va fi afro-american .Printre alte profetii adeverite se numără destrămarea Uniunii Sovietice, atacurile din 11 septembrie, moartea Prințesei Diana, dezastrul de la Cernobîl toate acestea s-au dovedit in timp a fi adevărate. 

Al treilea război mondial : Cu puțin timp înainte de moartea ei, femeia în vârstă a spus: „Rusia nu numai că va supraviețui, ci va domina lumea”.

Până în 2130, cu ajutorul extratereștrilor, oamenii vor învăța cum să trăiască sub apă.

În 2170 oamenii formează o colonie pe Marte ,iar 2183 va fi marcat de răscoala „Marte”. Oamenii care s-au mutat să trăiască pe Marte vor inventa arme puternice, astfel încât să-i amenințe pe pământeni și să ceară independenta.

In 2288 va fi un an revoluționar pentru pământeni. Pentru prima dată, oamenii vor puta călători înapoi în timp.

În următorii 200 de ani, oamenii vor avea puterea de a avea contact cu lumea cealaltă cu frații lor spirituali

Va reamintim ca sunt doar  predicții ,nu inseamna ca toate previziuniile ei se vor si intampla.Unii spun că avea o precizie de 85%. Cu toate acestea, deoarece previziunile ei sunt formultate mai mult ca ghicitori, este dificil să le afli înainte ca incidentul să se întâmple.De exemplu ea a susținut că în 2003, orice persoană ar fi capabilă să gândească în sincronicitate cu ceilalți, permițând o formă de existență secundară.”În mod clar, internetul nu exista în acel moment, dar se pare că ea l-a descris destul de bine.

Screenshot 725 - 999curiozitati.ro

Citeste si :

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire