Top10 remedii pentru mahmureala

Dacă ești bolnav în pat (regretând alegerile de aseară), trebuie să citești asta.Majoritatea mahmurelii vor dispărea de la sine în 24 de ore,dar cele 24 de ore vor fi un chin pentru tine.

Remedii pentru mahmureala

1- Încercați sucul de roșii, murăturile sau Sprite.Cercetătorii din China au concluzionat că Sprite poate fi cea mai bună băutură pentru vindecarea simptomelor mahmureli.

2- Un sandwich sau slănină cu ou și brânză te face să te simți mai bine.

3-Consumă niște ghimbir.„Gimbirul este un remediu excelent, natural pentru mahmureala”, spune Jamie Bacharach , un acupuncturist medical și un herborist.

4-Sparanghel.Probabil știți că este important să vă mâncați legumele, dar când vine vorba de prevenirea mahmurelii, o anumită legumă este remarcabilă. Potrivit unui studiu din 2009 , consumul de sparanghel poate reduce severitatea mahmurelii. 

5-Mananca o banană .Bananele sunt o sursă bună de potasiu, un electrolit important care se poate elimina alcoolul din corp.

6-Alimente sărate .Consumul de alimente sărate poate ajuta la refacerea nivelului de sodiu al organismului,si prin urmare si o stare mai buna a organismului.

7-Bea o cafea.Cafeaua sau ceaiul vă pot ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai bine, mai ales dacă mahmureala vă provoacă oboseală și dureri de cap.

coffee 1974841 1280 1 - 999curiozitati.ro

8- O tableta de Cărbune activ.Știința din spatele utilizării cărbunelui activat pentru a lupta împotriva neobișnuiților de dimineață afirmă că cărbunele va „suge” toxinele din stomac, absorbind eficient alcooluL.

9-Consumati Somon.Somonul este bogat în antioxidanți care pot combate inflamația care vine cu mahmureala. Ești deshidratat, ai ochii umflați și te simți mai bine.

10- Consumati Pătrunjel.Pătrunjelul ajută la eliminarea acidului dăunător din organism datorită conținutului ridicat de minerale și clorofilă.

SURSA https://www.singlecare.com/blog/best-hangover-cures-that-work/

CITITI SI: