Povestea profetului Daniel Abodunrin care a fost mâncat de lei în timp ce reproducea o poveste biblică

In anul 1991 d.Hr. ,un profet din Africa de Vest încearcă să recreeze o poveste biblică ,mai exact ceea ce a fost scris în al șaselea capitol din Biblie.El a decis să reproducă povestea biblică a lui Daniel, care a fost aruncat în groapa cu lei, dar a supraviețuit datorită puterilor care i-au fost dăruite de Dumnezeu.

0rItsR6pLCi5ws1O9RdM 1 u61w8 - 999curiozitati.ro

O poveste biblică

Daniel a fost un tânăr evreu care a slujit ca un oficial de rang înalt la curtea regelui, dar colegii săi erau supărați de succesul și favoarea lui în fața regelui, așa că este consemnat în Daniel 6 că au creat un complot prin care credința lui Daniel avea să ajungă. el avea probleme cu legea și avea ca rezultat moartea lui. Când Daniel a fost pedepsit pentru că s-a rugat lui Dumnezeu, fiind aruncat într-o groapă de lei, Dumnezeu i-a cruțat viața în mod miraculos, închizând gurile leilor.

Grădina Zoologică a Universității din Ibadan din Ibadan a fost locația ideală pentru ca profetul Daniel Abodunrin să înfăptuiască miracolul său îndrăznet.Profetul Daniel Abodunrin s-a strecurat într-o cușcă plină cu lei, sperând să le arate oamenilor că Dumnezeul pe care l-a slujit încă mai există si poate face miracole si asupra lui.Oamenii care erau la grădina zoologică au încercat să-l convingă să se întoarcă, dar el a refuzat să țină seama de sfaturile lor.

 Profetul Daniel Abodurin era îmbrăcat într-o haină roșie și tinea o biblie mare. Când a intrat în cușcă, a început să recite versete biblice și să vorbească în limbi necunoscute și il ruga pe „Dumnezeul lui Daniel” să facă minuni.

o poveste biblică

o poveste biblică

La început, leii s-au retras într-un colț al cuștii lor.Apoi, într-o clipită, leii s-au năpustit asupra profetului .Profetul Daniel Abodunrin s-a luptat pentru viața lui , dar puterea lui nu a fost pe măsură pentru leii puternici și într-o clipă a fost sfâșiat și mâncat. 

Mulți oameni l-au condamnat pe profet pentru acțiunea lui prostească, în timp ce alții credeau că leii erau stăpâniți de demoni mai puternici decât profetul și au cerut să fie uciși.Sursa: OldNaija

Citeste si:

o poveste biblică