S-a prefăcut surd timp de 62 de ani,pentru a evita certurile cu soția

S-a prefăcut surd,timp de 62 de ani ,doar pentru a scapa cicălelile soției. Povestea prezentată de presa locală britanică pare aproape de necrezut.După ce vei citit această poveste,nu vei ști dacă să râzi sau să plângi.

 Cuplul locuiesc împreuna de peste 60 de ani dar nu au vorbit niciodată. Aceștia au crescut împreuna 6 copii și a avut 13 nepoți, și niciunul nu auziseră niciodată vocea lui.

Imaginea de copertă este doar în scop ilustrativ.

S-a prefăcut surd

timp
S-a prefăcut surd timp de 62 de ani,pentru a evita certurile cu soția 3

Dorothny, soția respectivului domn, pentru a putea comunica cu soțul ei, a învățat chiar limbajul semnelor timp de 2 ani de zile . Dupa ce a învățat sa comunice prin limbajul semnelor adică cu mâinile , Barry, soțul ,a început să aibă probleme cu vederea ,adică pur si simplu a început nici sa mai vadă bine .

În cele din urmă, însă, tot acest teatru jucat de bărbat multi ani de zile , a ieșit la iveală. Unul dintre nepoții săi a găsit un videoclip cu bunicul său în care Barry cântă o melodie la o seară de karaoke. Tehnologia l-a dat pana la urma de gol.

Acum bărbatul se confruntă cu divorțul după ce soția o aflat că până la urmă nu era surdo-mut.Avocatul bătrânului a precizat ca bărbatul nu avea nicio intenție să-și rănească sau să-și înșele soția, dar a susținut că nu mai asa a reusit sa faca fata sotiei , despre care a spus că era foarte guraliva.

Potrivit britanicilor, această căsătorie a durat atât de mult doar pentru că nu a fost certuri in familie in decurs de asa multi ani.

Screenshot 661 - 999curiozitati.ro
S-a prefăcut surd timp de 62 de ani,pentru a evita certurile cu soția 4

Citeste si:

actorii albine amuzant BENEFICII DUS CALD beneficii dus rece beneficiile mierii biblia caini ceapa celebrități conspiratie craciun credinta curiozitati despre telefoane curiozitati elefanti CURIOZITATI INCREDIBILE curiozitati vin de ce aduce ghinion nr 13 elefantii se tem de albine ghinion GLADIATORI iepuri imediat imediat după ce ați atins incredibil indusii ingenios interzis alimente mierea mister nr 13 nu stiai asta oua piramide pisici Povestea punct rosu razboi romania România Secretele telefoanele ne fac prosti vanzare bunica VIN vopsim ouale

Distribuie mai departe