5 trucuri interesante de realizat pe orice smartphone

Stiati ca bateriile de la orice smartphone au un ciclu de încărcare limitat iar cand ajunge la aceasta limita  performanța să înceapă să scadă?Se estimează că bateriile pot oferi performanțe optime pentru aproximativ 400 de încărcari.

smartphone

smartphone
smartphone

1-Când doriți să scăpați de telefonul vechi mai exect sa il vindeti resetati din fabrică mobilul pentru a șterge toate datele.Atentie mare prin aceasta metoda nu se terg datele complet 100%. Aproape 50–60% datele pot fi obținute din nou folosind diferite software-uri ,programe disponibile online.

Ca sa fie sterse definitiv dupa resetare să adăugați câteva filme, melodii etc. date neimportante pe telefon, si vă resetați din nou mobilul,iar datele voastre ramase originale sunt complet înlocuite de fișierul nou. 

2-Încărcați-vă telefonul mai repede.Ultimele smartphone-urile vin cu suport de încărcare rapidă, vă puteți încărca smartphone-ul într-o perioadă scurtă de timp. Acest truc este pentru acele smartphone-uri care nu au suport pentru încărcare rapidă.Porniți Modul Avion sau chiar opriți telefonul mobil în timpul încărcării, deoarece telefoanele mobile consumă energie în mod continuu în timpul încărcării, de aceea telefonul dvs. poate dura mult timp până se încarcă complet.

3- Pentru a curăța zgârieturile de pe ecranul mobil, utilizați o pastă de dinți. Da, o pastă de dinți. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați pasta de dinți pe tot ecranul și apoi să o curățați cu o bucată de cârpă uscată.Vei observa schimbarea mai exact  zgârieturile de pe ecranul telefonului dvs. mobil vor dispărea .

4- Cablu de încărcare vi se deterioreaza foarte repede?  Tot ce trebuie este să găsești un arc dintr-un pix . Așezați arcul (sau arcuriile depinde ce lungime are cablu)la capetele cablului pe fir, acest lucru va proteja cablul de a se îndoi prea mult și, prin urmare, îl va proteja de la deteriorare.

smartphone

e - 999curiozitati.ro
cablu telefon

5- Setați un fundal adecvat pentru ecranul de blocare!Setatu un fundal pentru ecranul de blocare care să conțină numele dvs., numărul de telefon mobil, adresa și un alt număr de telefon al unei apropiat de exemplu.Aceste detalii afisate ar putea ajuta la găsirea mai rapidă a proprietarului fără a debloca telefonul! Cred ca pe telefonul copiilor este binevenita aceasta setare.

sursa https://www.quora.com/

Citeste si: