10 lucruri care sunt interzise să le faci în Dubai

Exista lucruri incredibil de plăcute de făcut în această oază de deșert,dar sunt de asemenea și anumite activități interzise si ar trebui sa fie respectate dacă nu dorești sa ai probleme.

Dubai este recunoscut ca una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. La fel ca orice altă națiune, Dubai, are propriile sale legi, credințe și reguli,pe care cetățenii si turiști trebuie sa le respecte.Cred că este important să ne adaptăm la obiceiurile și cultura locală atunci când călătorești indiferent de tara. 

1 Nu aveți voie sa fotografiați femeile sau localnici fără permisiunea lor.Dubai este un loc de o frumusețe pitorească și te-ar putea tenta să faci fotografii ,dar recomandat este sa evitați persoanele si sa va concentrați doar pe peisaje.

lucruri care sunt interzise in Dubai

dubai 4044183 1280 1 - 999curiozitati.ro
interzise

2-Nu folosiți niciodată mâna stângă când salutați oamenii sau efectuați anumite operatiuni .De ce ? Motivul este destul de simplu. că. In țări precum Dubai, India etc., mâna stângă a fost folosită in alte scopuri neigienice, înainte de apariția hârtiei igienice, a toaletei și a apei de spălare. Prin urmare, este considerat un lucru necurat.

3-Nu mâncați în public în timpul Ramadanului. Veți descoperii restaurante, care sunt acoperite,dar unde puteți servi mâncare sau băutura .

lucruri care sunt interzise

interzise

4-Afișarea afecțiunii în locurile publice.Chiar și un simplu sărut într-un loc public poate duce la închisoare pentru un cuplu.Daca ati ales Dubaiul ca destinație de nunta sau luna de miere ,noi zicem sa va mai ganditi.

5-Dansul și cântatul in public.Redarea muzicii cu volum mare ,în locuri publice este o infracțiune pedepsită în Dubai.

6-Nu înjurați și nu folosiți gesturi indecente.În Dubai, este ilegal să înjurați sau să folosiți obscenități față de un alt individ, chiar și în căldura momentului. Cei care sunt observati si prinsi pot fi amendați sau chiar închiși.De asemenea, nu ar trebui să transmiteți niciun comentariu față de islam sau musulmani, deoarece este de asemenea o infracțiune pedepsită.

7-Interzis sa fi gay.A fi gay într-o națiune extrem de musulmană este destul de dificil, chiar dacă nu ești musulman,si este complet interzis.

Citeste si:

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire