Top 10 cele mai mari secrete ale omenirii

 Lumea este plină de secrete și mistere care nu au fost dezvaluite din mai multe motive ,Cu toate acestea, există si câteva mistere la care oamenii de stiinta nu au un raspuns.

1-Rețetă KFC.Rețeta este un secret mondial pe care compania a reușit să îl păstreze nedezvăluit încă de la înființare, si este păstrată în secret la sediul companiei și fiind foarte bine păzită.Deși, mulți au descoperit cele 11 ingrediente utilizate, nimeni nu a reușit să reproducă puiul KFC până în prezent

2-Zona 51.Secretul CIA, o bază gigantică din deșertul Nevada care a ramas ascunsă de guvernul SUA timp de aproape 60 de ani, până în august 2013, când CIA a recunoscut în cele din urmă că acest loc este real.In afară de oamenii din interior, nimeni nu știe ce se întâmplă în spatele acelui perimetru.

3-Pierderile umane ale Uniunii Sovietice în timpul domniei lui Stalin sunt unul dintre cele mai mari secrete din istoria recentă în ceea ce privește viața oamenilor.

4-Reteta Coca-Cola este unul dintre acele secrete ale lumii păzite și bine păstrate,pe langa KFC.Spre deosebire de alte companii care dezvăluie conținutul produselor lor, Coca-Cola a optat pentru păstrarea secretului rețetei lor complete. În prezent, doar cei doi directori de vârf ai companiei cunosc secretul din spatele băuturii gazoase. Oare de ce??

5-Chartreuse.Acesta este un lichior verde de 40 până la 55% fabricat de călugării carthuzieni începând cu 1737. Călugării amestecă 130 de ierburi și flori în băutură și în prezent doar doi călugări au fost încredințați cu rețeta.

6- Cine a fost Jack Spintecătorul?Jack Spintecătorul a fost un criminal în serie care a comis mai multe crime în 1888, în principal în Whitechapel, Londra, precum și în cartierele sărace din jur. Identitatea sa continuă să fie un mister pentru poliție.

7-Unde este corpul lui Hitler? Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu rămășițele lui Hitler și ale soției sale, cu excepția faptului că aparent au fost distruse și că fragmente din craniul și maxilarul său sunt păstrate în arhive, potrivit Serviciului Federal de Securitate al Federației Ruse.

8-Arhivele secrete ale Vaticanului.Arhivele Vaticanului ascund mai mult decât simple înregistrări și lucrări istorice, care ascund informații valoroase și, de asemenea, nenumărate teorii ale conspirației.Cu toate acestea, unt adăpostite foarte bine , si cu o supraveghere extrem de mare.

9-Licurici sincronizați.Masculii acestor insecte își sincronizează impulsurile luminoase, producând un spectacol care durează între 3 și 4 minute.Cercetatorii nu au gasit un răspuns de ce se comporta asa licuricii.

10-PloaiA vâscoasă.Pe 7 august 1994, o ploaie vâscoasă îi aștepta pe oamenii din Oakville, Washington. În loc de ploaia obișnuită, oamenii au văzut jeleuri căzând din cer. Pe măsură ce ploaia a trecut, aproape toată lumea a dezvoltat simptome severe asemănătoare gripei, care au durat de la 7 săptămâni la 3 luni. În cele din urmă, când mama unuia dintre locuitorii orașului s-a îmbolnăvit și a atins substanța, i-a trimis un eșantion pentru cercetare. Rezultatele i-au șocat pe toți oamenii de știință, picăturile conținând globule albe din sânge. Substanța a fost apoi expediată la Departamentul de Stat din Washington pentru teste ulterioare. Aici au descoperit că picăturile de gelatină conțin două tipuri de bacterii, dintre care una este prezentă și în sistemul digestiv uman. Cu toate acestea, nimeni nu a putut identifica această substanță și cum a fost asociată cu o boală misterioasă care a cuprins orașul.SURSA

11-Animale în piatră.Există mai multe cazuri documentate în care broaștele, broaștele și alte animale mici au fost găsite vii în piatră solidă.

12-Cine a construit Stonehenge și de ce?Deși există mai multe teorii bazate științific, originile monumentului megalitic Stonehenge din sud-vestul Angliei sunt încă neclare. Unele dintre pietre cântăresc, de asemenea, mai mult de 40 de tone

13-Pietre în mișcare.Pietrele din Valea Morții cu o greutate de până la 320 kg. alunecă misterios pe suprafața pământului fără a fi expus la vreo forță externă vizibilă. 

14-Valuri de piatră.Wave Rock, situat în Perth, Australia. Wave Rock este o piatră uimitoare care seamănă cu creasta unui val uriaș, ca și cum cineva ar fi înghețat apă și ulterior a transformat-o în piatră. Face parte din Hyden Rock, despre care oamenii de știință spun că are o vechime de peste 2.700 de milioane de ani.

Citeste si 🔰🔰🔰

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire