Top cei mai longevivi oamenii care au trăit pe pamant ,mentionati in biblie

Pe primul loc in acest top cu cei mai longevivi oamenii ,care au trăit  pe pamant il ocupa Metusela, persoană menționată în Biblie,considerată ca ar fi trăit timp de 969 de ani,dar au existat și alții care s-au apropiat de vârsta sa incredibilă,de mare.Biblia nicăieri nu limitează în mod specific durata lungă de viață a oameniilor.

O teorie este că înainte de Potop a existat un baldachin de vapori peste lume, practic un strat gros de nori. Prin această teorie, aceasta a protejat de razele cosmice omenirea , si există dovezi că razele cosmice, accelerează procesul de îmbătrânire.

1- Metusela  – 969 de ani .Savanții biblici oferă o serie de teorii cu privire la motivul pentru care Metușela ar fi trăit atât de mult. Una este că ar fi trait la doar câteva generații îndepărtate de Adam și Eva, un cuplu genetic perfect. Ar fi avut o imunitate neobișnuit de puternică față de boli și condiții care pun viața în pericol. Se spune foarte puțin despre Metuseah, în afară de faptul că el a fost bunicul lui Noe. sursa

oamenii au trăit

oamenii

2-Jared – 962 de ani .Era bunicul lui Noe. Interesant este că a murit în același an cu Potopul.

3-Noah – 950 de ani

4-Adam – 930 de ani ,fiul său Seth a trăit 912,iar celalat fiul său Lameh a trăit 777 de ani

5-Seth – 912 de ani

6-Kenan – 910 de ani

7-Enos – 905 de ani

8-Mahalalel – 895 de ani

9-Mahalalel – 895 de ani

10- Enoch – 365 de ani

Toți acești oameni s-au născut și, cu excepția lui Noe, și-au trăit întreaga viață înainte de Potop. După Potop, durata de viață a scăzut rapid.De ce au trăit oamenii atât de mult în Geneza? Și de ce marea diferență după Potop? Putem doar specula.

Nu este o surpriză faptul că in ziua de astazi există mai multe dependențe și abuzuri de droguri și alcool decât oricând. Se știe că aceste vicii scurtează viața unei persoane. Știm că consumul excesiv și abuzul de droguri (fiind ilegal) distrug celulele creierului, ficatul și alte sisteme musculare și neurologice.

Dumnezeu a poruncit o zi de odihnă de Sabat în Vechiul Testamen. Dumnezeu ne-a creat. El ne cunoaște corpurile mai bine decât noi. El știe că trebuie să ne odihnim și acesta face parte din motivul pentru care El a poruncit să se odihnească ziua Sabatului. Majoritatea creștinilor respecta aceasta porunca duminica.

CITESTE SI 🔰🔰🔰🔰

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire