Un fals prinţ saudit s-a dat de gol mancand slanina

Mulți nu-l cunosc, dar Anthony Gicnac va rămâne în istorie drept persoana care s-a dat un fals prinţ timp de 30 de ani si a inselat multi oameni de afaceri .În realitate, Gignac este un orfan care a fost adoptat de o familie din Michigan în 1977.

Un fals prinţ  saudit

S-a implicat în escrocherii istorice timp de 30 de ani, până când o simplă masă luata la un restaurant l-a trădat vezi intreaga lui poveste de print aici 🔰

El s-a numit „prinț”, „sultan” și „alteța sa regală” și primea cadouri scumpe de la diferiti oameni de afaceri.Anthony Gignac și-a petrecut o mare parte din viața sa prefăcându-se un prinț saudit, făcându-și vacante, sejururi gratuite la hoteluri luxoase, dar si furând bunuri din magazinele de lux.

Acesta inchiria cu ziua masini de lux si vile extravaghante si purta la mana bijuteri false precum si ceasuri de marca .Avea chiar și un cont de Instagram unde își arăta luxurile și felul în care trăia.

Cu toate acestea, adevarata lui fata a fost descoperita în mai 2017, când încerca să prosteasca un milionar care detinea imobiliare.

Bogatul dezvoltator imobiliar Jeffrey Soffer l-a surprins in timp ce acesta a comandat din meniu preparate din carne de porc la un restaurant, si se stie ca carnea de porc este o carne interzisă pentru musulmani .Vazand asta milionarul a angajat dedectivi să cerceteze pe presupusul prinț, ceea ce a condus în cele din urmă la o anchetă FBI.

mancare

In final acesta a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru daune aduse in valoare de 8 mioane de dolari.

Citeste si:

FALS