10 apeluri amuzante,pentru care oamenii au sunat la urgente

Există urgente reale și există urgențe care există doar în mintea unor oameni. Așa că vă invit sa citiți această listă si va destindeți puțin.

1-O femeie din Texas a sunat la numarul de urgente 911, susținând că soțul ei „nu a vrut să-și mănânce cina”. Aceasta nu a fost prima dată când femeia a apelat politia pentru un gest stupid .De exemplu a mai avut 30 de apeluri pe parcursul a șase luni unde femeia cerea ajutor in găsirea hainelor pierdute .

urgente

2-Un hoț din Ohio, a fost prins de poliție după ce telefonul sau a apelat singur din greșeală la 911 în timp ce pătrundea într-o casă. 

3-Un bărbat norvegian a sunat la poliție pentru a se plânge că nu a putut să părăsească salonul de coafură unde se tundea. În urma cercetărilor aprofundate, polițiștii au aflat că bărbatul nu a putut să plece pentru că nu ii plăcea ,detesta tunsoarea pe care si-a făcut-o si era prea jenat sa iasă afara din frizerie  Sursa: newsinenglish.no.

4-O femeie canadiană a sunat la 911 după ce a auzit țipete și strigăte venind din apartamentul vecinului ei.Când au sosit polițiștii aceștia au descoperit ca de fapt , bărbatul avea o perioada grea la toaleta.

5-Un barbat a apelat la numarul de urgente pentru a raporta un incendiu intr-o pădure. Pompierii ajungând la locul faptei au constatat ca este de fapt răsăritul soarelui si nu era nici un incendiu. Ulterior bărbatul a recunoscut că în mod normal nu se trezește dimineața devreme si nu si-a dat seama ca de fapt este doar soarele care răsare.

urgente

6-Un tanar din din Florida, a sunat la urgente pentru a se plânge că mama lui i-a luat berea. Acesta era in că era destul de în stare de ebrietate când dădea telefoanele. Acesta după aceasta fapta sa trezit dimineața la arest.

7-În loc să sune Apple pentru a-și repara telefonul, un bărbat din Illinois a decis să sune poliția. Și nu doar o dată acesta a insistat în mod repetat! În cele din urmă au apărut polițiștii, dar nu pentru a repara telefonul.

8-Un copil în vârstă de 10 ani, refuzând sa își asculte mama si sa meargă la culcare, el a amenințat că va suna la 911. Si chiar a făcut-o după ce a mers cumva obligat in camera lui .

9-Un bărbat a sunat la numărul de urgente pentru ca pur si simplu nu isi găsea încărcătorul de la telefon.

10-Un alt apel a venit din partea unui bărbat care fugea după autobuz, si acesta a reclamat șoferul ca nu a oprit deși la văzut ca fuge după autobuz.

surse: https://www.rd.com/list/outrageously-funny-911-calls/ https://list25.com/25-dumb-reasons-people-have-called-911/

Citeste si:

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire

DE RETINUT:

  • Toate articolele de pe site sunt scrise de noi din informațiile luate din anumite cârti , fie traduse integral sau parțial de pe alte site-uri străine in limba romana.
  • Textele preluate in totalitate vor avea întotdeauna si sursa.
  • In cazul in care o persoana considera ca un material postat (text, foto sau video) încalcă drepturile de autor, persoana respectiva este rugata sa ne trimită un e-mail la adresa cristim.bn@gmail.com Pe baza informațiilor si dovezilor trimise pe adresa de e-mail, noi vom face modificările necesare.
  • Noi când ne inspiram de pe mai multe site-uri sau pur si simplu preluam anumite texte sau punem fotografii de pe un site anume, nu știm sigur daca intr-adevar acel site este autorul in drept sau a preluat din alta parte fără, însă, a menționa sursa sau sursele.
  • Daca observați greșeli gramaticale ,ne puteți de asemenea atenționa pe adresa de email menționată mai sus .