Vrei o viata fericită,învață de la tibetani !

 Înțelepciunea călugărilor tibetani a fost apreciata secole întregi de întreaga lume.Într-o epocă a incertitudinii, sunt necesare metode multiple pentru a face față atât stresului emoțional individual,care îl avem cu toți zi de zi.

Înțelegerea oricărei culturi pare dificilă dacă nu înțelegeți procesul de gândire din spatele ei. Același lucru este valabil și pentru medicina tibetană, care are propriul proces de gândire și limbaj specific.

Stiai ca ,Majoritatea tibetanilor nu au nume de familie, dar au si ei două nume, date de un calugar la scurt timp după naștere.

Tibetul este, de fapt, plin de o multitudine de mistere diferite. Înțelepciunea tibetanilor trebuie dobândită de fiecare persoană pentru a: cunoaște secretul tinereții, al armoniei, al puterii, al fericirii și al liniștii .

Învață și tu din aceste cuvinte si viata ta se va schimba in bine.

tibetani

tibetani

Controlează minteaTotul vine din capul nostru, inclusiv boala. Pentru a găsi armonie spirituală, trebuie să înveți să-ți liniștești mintea și gândurile.Problemele omului sunt doar în capul lui,tine minte asta.

Nu crede tot ce auzi și nu cheltui tot ce ai.Cuvintele oamenilor trec din gură în gură şi, chiar fără rea voinţă, ele ajung din ce în ce mai deformate,la urechiile tale.

1111111111 - 999curiozitati.ro

Preluați o idee. Faceți din acea idee din viața voastră – gândiți-vă la ea, visați la ea, trăiți din acea idee. Aceasta este calea ta spre succes.

Dacă crezi că ești prea mic pentru a face diferența, încearcă să dormi cu un țânțar.

Oferă-le celor dragi aripi pentru a zbura, rădăcini să se întoarcă și motive pentru a rămâne.

Doar un mic gând pozitiv dimineața vă poate schimba întreaga zi.

tibetani
tibetani

Trăieşte azi pentru că ieri s-adus, iar mâine poate să nu vină.

Moartea este ceva de care cu toții o sa avem parte . Cu cât acceptăm mai devreme acest fapt, cu atât viața noastră va fi mai calmă. 

Când cunoaștem adevărata tragedie din viață, putem reacționa în două moduri; pierderea speranței și căderea în obiceiuri autodistructive sau provocarea noastră și găsirea puterii noastre interioare.

Incearca sa faci mai mult bine-Învață să trăiești fără invidie, furie, lăcomie și dorințe de rău celorlalți oameni. Este necesar să-i tratezi cu amabilitate pe toți cei din jur, să încerci să-i ajuți pe toată lumea cât mai mult posibil

Dacă există anxietate, îngrijorare, furie, depresie sau alte emoții și este greu să scăpăm de ele, putem încerca metoda meditației.

Citeste si :

adevarat afla raspunsul amuzant autotratament Baba Vanga caini ceapa clarvazatoare colturi ale lumii condensul geamurilor conspiratie craciun cult secret cum putem rezolva problema curiozitati despre ciocolata CURIOZITATI INCREDIBILE de vazut fara noroc film woow firme renumite furnici GHICITORI ghinion gninion incredibil ingenios interzis alimente limba romana logo mancare de craciun MESAJE ASCUNDE mesaje din logo mister nu stiai asta OAMENII GHINIONIST pisici placebo predictii razboi romania romanii violentii suntem unici surprinzatoare viata furnicilor violenta in vorbire